ΤΟΠΙΚΑ

Ρουσφετολογικό παζάρι καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ

ρουσφετολογικό-παζάρι-καταγγέλλει-τ-851206

Η οικονομία και οι κυβερνητικές παροχές, προεκλογικού χαρακτήρα, όπως καταγγέλλει η αξιωματική αντιπολίτευση, εντείνουν την πολιτική αντιπαράθεση και συντηρούν τα σενάρια πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.

Μετά την παροχή δανείων με την εγγύηση του δημοσίου, νέα εστία αντιπαράθεσης αποτελεί η ανακοίνωση του υπουργείου Απασχόλησης για πρόσληψη 2.000 ανέργων στη ΔΕΗ το Σεπτέμβριο, μέσω κονδυλίων του ΟΑΕΔ. Να σημειωθεί ότι ανάλογα προγράμματα έχουν εγκριθεί για δήμους της χώρας.

Για εμπόριο ελπίδας και ρουσφετολογικό παζάρι σε βάρος των νέων έκανε λόγο στον flash 96 η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου και πρόσθεσε ότι «η κυβέρνηση προχωρά σε ευκαιριακές προσλήψεις και χωρίς προγραμματισμό, χρησιμοποιώντας κοινοτικά κονδύλια».

Εσωκομματικές βολές

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι εσωκομματικές βολές στο κυβερνών κόμμα. Ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Καλαντζής χρησιμοποίησε σήμερα αιχμηρή γλώσσα, για στελέχη του κόμματός του τα οποία εκφράζουν παράπονα δημοσίως. «Αν έχω να επισημάνω κάτι, το κάνω στον πρωθυπουργό και τα αρμόδια όργανα» είπε ο βουλευτής Καβάλας και πρόσθεσε: «Η ΝΔ μπορεί να αντιστρέψει το κλίμα εάν πάψουμε να γκρινιάζουμε και να σταθούμε στο πλευρό του πρωθυπουργού».

Σχολιάζοντας τέλος τα μέτρα που έχουν ληφθεί, εκτίμησε ότι θέλουν χρόνο για να αποδώσουν και γι’αυτό, όπως είπε, δεν πρέπει να γίνουν τώρα εκλογές.
Να σημειώσουμε ότι χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας επίσης στον flash 96, τόνισε την ανάγκη να υπάρξουν πρωτοβουλίες, ριζικές τομές και μεταρρυθμίσεις, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «είμαστε με την πλάτη στον τοίχο».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου