ΤΟΠΙΚΑ

Συνεργασία Μητρόπολης και ΟΕΒΕΜ

συνεργασία-μητρόπολης-και-οεβεμ-533250

Το νέο Δ.Σ. ζήτησε από τον κ. Ιγνάτιο να τεθεί επικεφαλής καμπάνιας προώθησης τοπικών προϊόντων

Την αμέριστη συμπαράστασή τους στις δράσεις της τοπικής Εκκλησίας εξέφρασαν οι επικεφαλής του νέου Δ.Σ. της ΟΕΒΕΜ στον κ. Ιγνάτιο, από τον οποίο ζήτησαν να τεθεί επικεφαλής καμπάνιας για την προώθηση Ελληνικών προϊόντων, στη διάρκεια χθεσινής συνάντησης.

Συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία του νέου Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Μαγνησίας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Τρύφωνα Πλαστάρα, δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος. Τον κ. Πλαστάρα συνόδευαν ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Βασίλειος Τόπας, ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Ευάγγελος Λαλίτσας και ο Ταμίας κ. Αχιλλέας Κόγιας.

Η αντιπροσωπεία εξέφρασε την αμέριστη στήριξη της Ομοσπονδίας στις δράσεις και πρωτοβουλίες της Τοπικής μας Εκκλησίας για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, καθώς και τη συμπαράστασή της στις προσπάθειες της Ιεράς Μητροπόλεως για την οικονομική ανάπτυξη της Μαγνησίας, με την προσέλκυση μεγάλων επενδύσεων.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της αντιπροσωπίας εξέθεσαν στον κ. Ιγνάτιο την πρωτοβουλία τους για τη δημιουργία του Κινήματος Πολιτών για την υποστήριξη και προώθηση των Ελληνικών προϊόντων από τους καταναλωτές της περιοχής μας και του ζήτησαν να τεθεί επικεφαλής της καμπάνιας, που αποσκοπεί στην οικονομική αναθέρμανση σε όλους τους τομείς της εμπορικής δραστηριότητας.

Από την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του νέου Δ.Σ. και υποσχέθηκε την ολόθυμη βοήθεια της Τοπικής Εκκλησίας σε δράσεις και πρωτοβουλίες της ΟΕΒΕΜ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου