ΤΟΠΙΚΑ

ΒΟΛΕΪ Πρωτιά των κοριτσιών της Νίκης

βολεϊ-πρωτιά-των-κοριτσιών-της-νίκης-851206

Στο πρωτάθλημα των γυναικών οι κυανόλευκες του Μαρίνου Κουτσογιάννη τερμάτισαν αήττητες στην πρώτη θέση του Α΄ Ομίλου καθώς σε 10 αγωνιστικές σημείωσαν ισάριθμες νίκες, παραχωρώντας μόνο ένα σετ!
Αναλυτικά η τελική βαθμολογία έχει ως εξής:
Α/Α ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΣΕΤ
1 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 30 10 10 0 30-1 (+29)
2 ΧΑΡΑΥΓΗ ΛΑΡΙΣΑΣ 21 10 8 2 25-8 (+17)
3 ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚ. 12 10 4 6 13-19 (-6)
4 Α.Ο. ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ 11 10 4 6 13-20 (-7)
5 Α.Ε. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 10 10 4 6 15-18 (-3)
6 ΜΕΓ. ΚΑΛΥΒΙΑ -3 10 0 10 0-30 (-30)
Με τον αέρα του φαβορί και έχοντας πλεονέκτημα έδρας οι παίκτριες της ΝΙΚΗΣ ρίχνονται πλέον στην μάχη των play-off όπου θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την δεύτερη ομάδα του Β΄ ομίλου, τον Α.Π.Σ. ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ.
Στόχος της ομάδας είναι η επικράτηση στους αγώνες paly-off και η συμμετοχή στους πανελλήνιους αγώνες ανόδου στην Α2 Εθνική Κατηγορία των γυναικών.
Το ρόστερ της ΝΙΚΗΣ απαρτίζουν οι αθλητές: Παππά Πατρίτσια, Τατάκου Χαρούλα, Κωστάμη Έλσα, Καπούλα Κασσιανή, Τριπύλα Γλυκερία, Τσιμπουκλή Μαρία, Αδάμου Στέφανη, Μπουμπούκη Σοφία, Καζοπίδου Βασιλική, Κύρκου Σοφία, Γκουτσιούδη Ζωή και Ηλιάδη Νιόβη.
Χρυσός χορηγός της γυναικείας ομάδας είναι το bar-restaurant Rada στην ακτή του Ν.Ο.Β.
Εκπληκτική πορεία όμως διαγράφουν και οι «μικρές» της ΝΙΚΗΣ καθώς τερμάτισαν στην δεύτερη προνομιούχο θέση του Β΄ ομίλου του πρωταθλήματος βόλεϊ των κορασίδων.
Έτσι, εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στους αγώνες των play-off όπου θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την πρώτη ομάδα του Α΄ ομίλου, τον Φιλαθλητικό Λάρισας.
Την ομάδα των κορασίδων αποτελούν οι αθλήτριες: Αφέντου Ναυσικά, Τατάκου Χαρούλα, Μανώλη Ιωάννα, Χατζησταματίου Δήμητρα, Ηλιάδη Νιόβη, Θάνου Δήμητρα, Γκουτσιούδη Ζωή, Τσουρέα Ειρήνη, Στούκα Ελένη, Πολυκανδριώτη Μαίρη, Δόλγυρα Βασιλεία, και Φορλίδα Νικολέτα.
Προπονήτρια της ομάδας των κορασίδων είναι η κ. Μπουμπούκη Σοφία και ευγενικός χορηγός αθλητικού υλικού είναι το κατάστημα ηλεκτρικών συσκευών ΣΕΗΟΣ-EURONICS του κ. Χιοκτουρίδη Δημήτρη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου