ΤΟΠΙΚΑ

Καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του 48χρονος οικογενειάρχης στο Διμήνι

καταπλακώθηκε-από-το-τρακτέρ-του-48χρον-537855

Σε τραγωδία εξελίχθηκε χθες νωρίς το απόγευμα η προσπάθεια ενός 48χρονου να προχωρήσει σε αγροτικές εργασίες σε καλλιεργήσιμη έκταση που διέθετε στο Διμήνι. Το τρακτέρ του, κάτω από συνθήκες οι οποίες ερευνώνται, ντεραπάρισε, καταπλακώνοντάς τον.

Τα τραύματα, τα οποία υπέστη, δυστυχώς ήταν βαρύτατα και άφησε ακαριαία την τελευταία του πνοή. Οταν η ανατροπή του τρακτέρ έγινε αντιληπτή, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου για την επιχείρηση απεγκλωβισμού, έσπευσαν άμεσα στο σημείο. Ομως ήταν αργά. Οι πυροσβέστες ανέσυραν κάτω από το αναποδογυρισμένο τρακτέρ το άψυχο σώμα του. Πρόκειται για τον Μελέτη Σκεπετάρη του Νέστορα, πατέρα ενός αγοριού.

Το δυστύχημα σκόρπισε το θρήνο στο Διμήνι, όπου διέμενε ο άτυχος 48χρονος, καθώς και στο Σαμπάναγα, όπου λειτουργεί σούπερ μάρκετ της οικογένειάς του, στο οποίο εργάζονταν και ο ίδιος.

Το άγγελμα του θανάτου του βύθισε σε βαρύ πένθος την περιοχή. Ο 48χρονος, οικοδόμος στο επάγγελμα, είχε εγκαταλείψει το χώρο της οικοδομής εξαιτίας της αναδουλειάς από την οικονομική κρίση, και εργαζόταν στο σούπερ μάρκετ στο Σαμπάναγα, ενώ καλλιεργούσε και κτήμα στο Διμήνι.

Χθες, μία άτυχη στιγμή του έκοψε πρόωρα και άδικα το νήμα της ζωής. Πάγωσαν όλοι οι κοντινοί του άνθρωποι, αλλά και φίλοι του στο άκουσμα της απώλειάς του. Εφυγε από κοντά τους, όπως έλεγαν, ένας ιδιαίτερα αγαπητός και κοινωνικός άνθρωπος, η «ψυχή» της παρέας, με πολλές ασχολίες και ενδιαφέροντα, πάντοτε χαμογελαστός και πρόσχαρος.

Την προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, ενώ τα ακριβή αίτια θανάτου του αναμένεται να προσδιορίσει η ιατροδικαστική έρευνα που παραγγέλθηκε.

Η κηδεία του άτυχου 48χρονου θα γίνει σήμερα, στις 5.30μμ, στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού.

Β. ΣΑΜ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου