ΤΟΠΙΚΑ

Αύριο ο τελικός του κυπέλλου ΕΠΣΘ και η Μικτή Παίδων για την “τετράδα”

αύριο-ο-τελικός-του-κυπέλλου-επσθ-και-851206

Αύριο Τέταρτη 14 Μαρτίου στις 3.30 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό και με κάθε επισημότητα θα γίνει ο τελικός του κυπέλλου ερασιτεχνών ΕΠΣΘ μεταξύ του Εθνικού Ολυμπιακού που προπορεύεται στην Δ ΄εθνική και του πρωτοπόρου της Α΄ κατηγορίας ΕΠΣΘ Θησέα Αγριάς.
Ο Ολυμπιακός ήταν κυπελλούχος το 2004 και φέτος οι ερυθρόλευκοι που ιδρύθηκαν το 1937 γίνονται 70 χρόνων, ενώ ο Θησέας ήταν τελευταία φορά κυπελλούχος το 1989 και φέτος γιορτάζει τα 80 χρόνια από την ίδρυσή του (έτος ίδρυσης 1927).
Παράλληλα με τον τελικό η ΕΠΣΘ θα τιμήσει αύριο στο Πανθεσσαλικό τις ομάδες του Μαγνησιακού, του Κεραυνού Σαμπάναγα και του Ανθίμου Γαζή για την τήρηση του “ευ αγωνίζεσθαι” (Fair play) σε αγώνες του φετινού πρωταθλήματος, καθώς και τον διαιτητή Νίκο Αθηναίο για την πολύχρονη προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ακόμη και όταν δεν αξιολογήθηκε στις εθνικές κατηγορίες.
Οι Παίδες της ΕΠΣΘ κόντρα στην ΕΠΣ Δράμας
Αύριο Τετάρτη 14 Μαρτίου θα αγωνισθεί στην Καρίτσα Κατερίνης η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΘ στη φάση των 8 για τα Ενωσιακά πρωταθλήματα μικτών ομάδων, που από πέρσι έχουν μετονομασθεί σε πρωταθλήματα προεπιλογής Εθνικών ομάδων “πρωταθλητές του αύριο” και γίνονται με τη χορηγία της τράπεζας Πειραιώς.
Η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΘ πέρασε στους “8”χωρίς αγώνα και περίμενε την αντίπαλό της από τον αγώνα μπαράζ μεταξύ της ΕΠΣ Δράμας και της ΕΠΣ Ευβοίας που έγινε στη Λάρισα και παρακολούθησε ο Ενωσιακός προπονητής Ηλίας Κούγιαλης.
Αντίπαλος τώρα για τους Παίδες της ΕΠΣΘ τη Τετάρτη 14 Μαρτίου στην Κατερίνη θα είναι η Δράμα που απέκλεισε την Εύβοια με 4-1 στα πέναλτι μετά από ισόπαλο και χωρίς γκολ αγώνα. Οι Παίδες της ΕΠΣΘ που θα αναχωρήσουν αύριο στις 10 πμ από το Πανθεσσαλικό εμφανίζονται έτοιμοι να να πάρουν την πρόκριση στην τετράδα, όπου θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Ηπείρου που απέκλεισε την Αχαΐα κερδίζοντάς την 3-1 στο Αγρίνιο.
Στις 17/3 οι Τζούνιορ και προπαίδες ΕΠΣΘ
Ξεκινά το ερχόμενο Σάββατο το πανελλήνιο πρωτάθλημα υποδομής μικτών ομάδων των ενώσεων για τις κατηγορίες τζούνιορ και προπαίδων και στην πρώτη αγωνιστική (17/3 ) η ΕΠΣ Θεσσαλίας θα αντιμετωπίσει στα Τρίκαλα την ΕΠΣ Τρικάλων.
Στον 5ο όμιλο συμμετέχουν οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Θεσσαλίας ,της Καρδίτσας, της Λάρισας και των Τρικάλων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου