ΤΟΠΙΚΑ

Στα μαχαίρια Μπέος – Γιδόπουλος

στα-μαχαίρια-μπέος-γιδόπουλος-851206

«Πόλεμος» μέσω ανακοινώσεων και σκληρών δηλώσεων έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους ηγέτες των δυο ομάδων της Μαγνησίας, του Ολυμπιακού και της Νίκης. Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε χθες ο Στράτος Γιδόπουλος, απαντώντας στις δηλώσεις που είχε κάνει προ ημερών ο Αχιλλέας Μπέος και είχε χαρακτηρίσει τον παράγοντα της Νίκης πρόεδρο στο τσίρκο Μεντράνο.
Ο κ. Γιδόπουλος είχε πει από την αρχή ότι θα έβγαζε ανακοίνωση μετά από την κλήρωση των πρωταθλημάτων της Β’ και της Γ’ Εθνικής που πραγματοποιήθηκε προχθές στην Πορταριά, καθώς δεν ήθελε να πυροδοτήσει το κλίμα ενόψει αυτού του γεγονότος. Ετσι τελικά απάντησε χθες. Ο Αχιλλέας Μπέος ενημερώθηκε για την κίνηση του Γιδόπουλου από τα τοπικά ΜΜΕ και είχε έτοιμη την απάντησή του…
Ο ένας κάνει λόγο για λεονταρισμούς και μετά από πολύ σκληρή ανακοίνωση εύχεται καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό, ενώ ο Μπέος στην απάντησή του μιλάει για κάποιον απελπισμένο που δεν τον θεωρεί παράγοντα…
Πριν από ένα χρόνο περίπου, ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ είχε αναφερθεί στην παρουσία των δυο παραγόντων στα ποδοσφαιρικά τεκταινόμενα της Μαγνησίας με ειδικό άρθρο. Επειδή μάλιστα και οι δυο θεωρούνται ισχυρές προσωπικότητες είχε προβλέψει κάποιες κόντρες που θα γράφονταν στην ιστορία… Υπάρχουν άλλωστε όσο κι αν προσπαθούσαν και οι δυο να το διαψεύσουν ανοιχτοί λογαριασμοί από παλιά…

«Αψογες σχέσεις»
Μπέος και Γιδόπουλος όμως ή Γιδόπουλος και Μπέος, αν προτιμάτε, είχαν ισχυριστεί ότι έχουν άψογες σχέσεις…
Σε συνέντευξή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ το Σεπτέμβριο ο κ. Μπέος είχε δηλώσει: «Δεν θεωρώ ότι μας χωρίζει τίποτα. Με τον κ. Γιδόπουλο έχω άριστες σχέσεις, τον γνωρίζω χρόνια και εύχομαι καλή επιτυχία. Αλλωστε αγωνιζόμαστε σε διαφορετικές κατηγορίες και έχουμε διαφορετικούς στόχους. Αλλά και στην ίδια κατηγορία να ήμασταν, θα ήμασταν αντίπαλοι μόνο στα δύο παιχνίδια που θα παίζαμε».
Οσο για την τοποθέτηση του Στράτου Γιδόπουλου: «Η άμιλλα κάνει πάντα καλό. Θα προσπαθήσω να είμαστε πολύ δυνατοί και ανταγωνιστικοί. Πιστεύω ότι έτυχε να γίνει αλλαγή για τις δυο ομάδες την ίδια σεζόν. Βέβαια το έχω πάρει και λίγο εγωιστικά το θέμα».
Τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει και οι παρακάτω ανακοινώσεις το αποδεικνύουν περίτρανα.

ΓΙΔΟΠΟΥΛΟΣ
«Η φώκια Μπέους – Μπέους»
Ο Στράτος Γιδόπουλος χθες προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση: «Εχω την υποχρέωση σαν ηγέτης της Νίκης να υπερασπιστώ την ιστορία της σε αθλιότητες απ’ όπου και αν προέρχονται. Και βέβαια, κύριε Μπέο, η Νίκη δεν είναι τσίρκο Μεντράνο, η οποία αν ήταν η πρώτη της ενέργεια θα ήταν να καλέσει την φώκια Μπέους – Μπέους να κάνει το νούμερό της. Οπως αναφέρει, ο κ. Μπέος με γνωρίζει πολλά χρόνια. Θα πρέπει λοιπόν να θυμάται ότι δεν τον υπολογίζω και οι λεονταρισμοί του δεν περνάνε σε μένα. Το να ανοίξεις διάλογο με τον Μπέο, που άλλα λέει το πρωί, άλλα το μεσημέρι και άλλα το απόγευμα, είναι χαμένος χρόνος. Προτρέπεις, κ. Μπέο, τη Νίκη να προσέχει εμένα; Εμένα ούτε η ΟΥΕΦΑ με ψάχνει, ούτε εισαγγελέας ούτε κανείς άλλος περίεργος. Καλά θα κάνεις να κοιτάξεις τι άφησες στο πολύ γρήγορο πέρασμά σου από τη Νίκη (συμβόλαια, ξενοδοχεία), εσένα έπρεπε να προσέχουν, όχι εμένα. Επανέρχομαι στη δήλωσή σου για τσίρκο Μεντράνο, τσίρκο στο ποδόσφαιρο είναι όποια ομάδα διώχνει τον τερματοφύλακά της γιατί απέκρουσε πέναλτι. Αυτά, και εύχομαι στο συμπολίτη Ολυμπιακό Βόλου άνοδο στην Α’ Εθνική, άλλωστε εγώ σαν παίκτης του Ολυμπιακού, μαζί με τους συμπαίκτες μου, δύο φορές τον ανεβάσαμε στην Α’ Εθνική. Θα ήταν φρόνιμο εκ μέρους σας, κ. Μπέο, να ασχολείστε μόνο με την ομάδα σας και να αφήσετε τη Νίκη να λύσει μόνη της τα προβλήματά της».

ΜΠΕΟΣ
«Πρόεδρος στο τσίρκο της γειτονιάς»
Χθες ο Αχιλλέας Μπέος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση με αφορμή τα παραπάνω του Στράτου Γιδόπουλου, η οποία και αναρτήθηκε στον επίσημο διαδικτυακό τόπο της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και η ομάδα που εκπροσωπώ, δεν θα ακολουθήσουμε το ολίσθημα ενός απελπισμένου. Για το μόνο που θα συμφωνήσουμε με το Στράτο Γιδόπουλο είναι ότι δεν τον ψάχνει ούτε η ΟΥΕΦΑ ούτε η Εισαγγελία. Και πώς μπορεί αυτό να συμβεί, αφού εδώ και χρόνια έχει πτωχεύσει, άρα δεν υπάρχει ως άνθρωπος και ως επιχειρηματίας στην ελληνική κοινωνία. Για παράγοντας δε δεν το συζητάμε. Στράτο, κάνε άλλη μία τηλεφωνική δημοσκόπηση και τα ρέστα δικά σου!
Σημ.: Για μένα προσωπικά και για όλη την πόλη του Βόλου είσαι «ηγέτης» και «πρόεδρος» στο τσίρκο της γειτονιάς και όχι στην ιστορική Νίκη».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου