ΤΟΠΙΚΑ

5 νίκες γηπεδούχων, 2 “διπλά” 28 γκολ

5-νίκες-γηπεδούχων-2-διπλά-28-γκολ-851206

Πέντε νίκες γηπεδούχων, δυο φιλοξενούμενων, 28 γκολ και ένα ισόπαλο ματς χωρίς γκολ είχαμε στην χθεσινή 24η αγωνιστική της Α κατηγορίας ΕΠΣΘ, με τον πρωτοπόρο και αήττητο Θησέα να κερδίζει με ανατροπή τον Αίαντα Σούρπης.
Ο Κένταυρος με τρία γκολ του Γιώργου Τσαντόπουλου κέρδισε 4-1 τον Πρωτεσίλαο, ο Αρης με χατ τρικ του Κώστα Μπασδάνη κέρδισε 5-0 τα Άνω Λεχώνια, ο Νηλέας με σκόρερ τον Κωστή Καμπέρη κέρδισε 1-0 τον Πηλέα, ο Μαγνησιακός με δυο γκολ του Στεργιόπουλου κέρδισε 2-1 την Αγία Παρασκευή και η Δόξα με τον Χάρη Παπαγεωργίου να πετυχαίνει το χρυσό γκολ κέρδισε στο ντέρμπι παραμονής 2-1 τον Αγροτικό, ενώ στο 0-0 έμειναν Πύρασος-Ιάσων. Διπλά πήραν ο Αλμυρός στο 90 από τον Κεραυνό και ο Εθνικός πιο άνετα από τον Σαρακηνό.
Κένταυρος- Πρωτεσίλαος 4 – 1
Με χατ τρικ το Γιώργου Τσαντόπουλου στο β΄ μέρος ο Κένταυρος πέτυχε μεγάλη νίκη με 4-1 επί του Πρωτεσιλάου. Στο 15 ο Τάκης Μπαντέκας άνοιξε το σκορ.
Στο 55 ο Κωστούλας ισοφάρισε σε 1-1, αλλά ο Τσαντόπουλος πέτυχε τρία γκολ στο 66 στο 71 και στο 74 κάνοντας το τελικό 4-1 για τον Κένταυρο που πέτυχε την 17η νίκη του και παραμένει σταθερά δεύτερος.
Θησέας-Αίας Σούρπης 3 – 1
Χωρίς να δυσκολευθεί ο Θησέας έκανε μια ακόμη ανατροπή στο γήπεδό του και κέρδισε 3-1 τον Αίαντα που προηγήθηκε 0-1 στο 10ο λεπτό με μακρινό σουτ του Γελλέ.
Στο 14 ο Κόρμπας ισοφάρισε σε 1-1, στο 18 ο Ανδρουτσόπουλος πέτυχε το 2-1 και στο 39΄ πάλι ο Ανδρουτσόπουλος πέτυχε το τελικό 3-1 στην 19η νίκη του Θησέα που είναι αήττητος στην κορυφή.
Κεραυνός Σαμπάναγα – Αλμυρός 1 – 2
Ρεβάνς για την ήττα του α΄ γύρου πήρε ο ΓΣ Αλμυρού κερδίζοντας 1-2 στο Διμήνι τον Κεραυνό Σαμπαναγα. Μόνο δυσάρεστο για τον ΓΣΑ ο τραυματισμός του Πάσιου, ενώ η νίκη για τον Αλμυρό ήρθε στο τέλος. Ο Πάσιος με σουτ πέτυχε το 0-1 στο 15 και ισοφάρισε σε 1-1 στο 44 ο Τσεκούρας. Στο 90 ο Σιαμέτης πέτυχε το τελικό 2-1.Το ματς ήταν το τελευταίο στον πάγκο του Κεραυνού για τον Μωραΐτη, καθώς από χθες ανέλαβε ο Δ. Νίκου.
Σαρακηνός – Εθνικός 1 – 3
Νίκη εκτός έδρας πέτυχε ο Εθνικός που είχε σε καλή μέρα τον Αρη Κόρδα που σκόραρε δυο φορές στο 1-3 επί του Σαρακηνού.
Ο Αλέξανδρος Αναστασίου στο 5 πέτυχε το 0-1, ενώ στο 26 ο Κόρδας πέτυχε το 0-2.
Στο 43 ο Σαρακηνός μείωσε με τον Σακελλαρίου, αλλά στο 76 ο Κόρδας πέτυχε το τελικό 1-3.
Νηλέας – Πηλέας 1 – 0
Τους 34 βαθμούς έφτασε ο Νηλέας στην 9η νίκη του κερδίζοντας τον Πηλέα στα Λεχώνια με 1-0, με σκόρερ τον Καμπέρη με σουτ μέσα από την περιοχή στο 81.
Μαγνησιακός -Αγία Παρασκευή 2 – 1
Την λύτρωση με 2-1 χάρισε ο Στεργιόπουλος στον Μαγνησιακό σκοράροντας στο 89 επί της Αγίας Παρασκευής. Ο ίδιος παίκτης άνοιξε και το σκορ στο 7 κάνοντας το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Καρτάλη να σκοράρει με πέναλτι.
Αρης – Ανω Λεχώνια 5 – 0
Ο Κώστας Μπασδάνης είχε μεγάλα κέφια και οδήγησε τον Αρη σε μεγάλη νίκη επί των Άνω Λεχωνίων. Ετσι με τρία γκολ του Κ. Μπασδάνη (10, 40 και 52 ) και δυο του Μαρούγκα (16 και 71) ο Αρης κέρδισε 5 – 0 τα Λεχώνια, παίρνοντας βαθμολογική ανάσα και αφήνοντας στην επικίνδυνη ζώνη τον αντίπαλό του.
Δόξα Αερινού – Αγροτικός 2 – 1
Με νικήτρια (2-1) την Δόξα τελείωσε το ματς στο Αερινό, εκεί που η τοπική ομάδα πάλευε για την σωτηρία της, όπως και ο Αγροτικός, στο ντέρμπι της παραμονής . Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 54 με τον Σταμάτογλου, η ισοφάριση ήρθε με τον Κοντοβά και ο Παπαγεωργίου χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του σκοράροντας με κεφαλιά.
Πύρασος – Ιάσων 0 – 0
Στο μοναδικό παιχνίδι που δεν ανέδειξε νικητή και σκόρερ, Πύρασος και Ιάσονας πήραν από ένα βαθμό. Για τους γηπεδούχους αυτή ήταν η 2η ισοπαλία στην αήττητη έδρα τους φέτος, ενώ ο Ιάσονας αγωνίστηκε με τερματοφύλακα τον Γιαννούχο που άφησε την άμυνα για τα γάντια του τερματοφύλακα σε ένα ακόμα ματς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου