ΤΟΠΙΚΑ

Εξόρμηση καθαριότητας στη Νέα Αγχίαλο

εξόρμηση-καθαριότητας-στη-νέα-αγχίαλ-545883

Με συνθήματα: Δίνουμε ένα χέρι βοήθειας στη φύση – Καθαρίζουμε την παραλία μας – Ομορφαίνουμε τον τόπο μας – Σεβόμαστε το περιβάλλον – Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για την εικόνα της πόλης μας, προχθές, Κυριακή 26 Απριλίου, μέλη και φίλοι του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Νέας Αγχιάλου και του Ποδοσφαιρικού Συλλόγου «Φθιώτιδες Θήβες – Νέα Αγχίαλος», πήραν μέρος στον καθαρισμό της παραλίας της Αγχιάλου.

Με καπέλα, γάντια, τσάπες, κλαδευτήρια, τσουγκράνες και οπωσδήποτε πολύ κέφι, για αρκετές ώρες, τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου κλάδεψαν, έκοψαν χόρτα, μάζεψαν σκουπίδια και υλικά για ανακύκλωση.

Τα σημεία που καθαρίστηκαν ήταν τα πάρκα και η παραλία. «Εκείνο που χρειάζεται να γίνει είναι ασφαλώς να διατηρούμε τους χώρους καθαρούς και ιδιαίτερα τη θάλασσα, να κάνουμε κι άλλες εξορμήσεις καθαριότητας σε εθελοντική βάση, αλλά και ο Δήμος να ενισχύσει το προσωπικό που είναι υπεύθυνο όχι μόνο για τον καθαρισμό αλλά και για το πράσινο γιατί η εικόνα της Νέας Αγχιάλου θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερη. Η υπόσχεση του Συλλόγου είναι ότι τέτοιες προσπάθειες θα συνεχιστούν και είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν και άλλοι μιμητές» υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου