ΤΟΠΙΚΑ

Κάμπινγκ Χορευτού: Μίσθωση 15 ετών με ελάχιστο ετήσιο ενοίκιο 15.000 ευρώ

κάμπινγκ-χορευτού-μίσθωση-15-ετών-με-ελ-547369

Στη δημοπράτηση του δημοτικού χώρου (κάμπινγκ) στον οικισμό Χορευτού, προχωράει ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου και μάλιστα με ταχύτατους ρυθμούς καθώς υπάρχει ζωηρό επενδυτικό ενδιαφέρον ιδιωτικών κεφαλαίων για την αναβάθμιση και λειτουργία του κάμπινγκ από την τρέχουσα τουριστική περίοδο.

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε κατά πλειοψηφία την δημοπράτηση του δημοτικού χώρου (κάμπινγκ) στον οικισμό Χορευτού για 15 χρόνια με τιμή εκκίνησης του ετήσιου μισθώματος τις 18.000 ευρώ, ενώ για τα δύο πρώτα χρόνια της σύμβασης, η τιμή θα διαμορφωθεί στο -20% της τελικής συμφωνηθείσας προκειμένου να διευκολυνθεί ο μισθωτής στην εκτέλεση εργασιών.

Στην ίδια συνεδρίαση, το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα και καθόρισε την αρδευτική περίοδο και τον αριθμό των θέσεων, ενώ αποφάσισε κατά πλειοψηφία την τροποποίηση του κανονισμού κοινοχρήστων χώρων αιγιαλού και παραλίας.

Επίσης, έγινε συζήτηση επί εγγράφου της ΚΕΔΕ, σχετικά με αίτημα απαλλαγής, των ατόμων με 67% αναπηρία, από την καταβολή των δημοτικών φόρων και το Δημοτικό Συμβούλιο υιοθέτησε ομόφωνα την απόφαση της ΚΕΔΕ και αποφάσισε την απαλλαγή καταβολής από τα οικιακά δημοτικά τέλη, των ατόμων με 67% αναπηρία και άνω ενώ αποφάσισε κατά πλειοψηφία και καθόρισε τον τρόπο ξύλευσης για την κάλυψη των ατομικών αναγκών των κατοίκων.

Τέλος, αποφασίστηκε ομόφωνα να κινηθεί η διαδικασία σύνταξης της μελέτης: «Σύνταξη Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.) Δήμου Ζαγοράς, Νομού Μαγνησίας», που εκπονείται στα όρια της Δημοτική Ενότητας Ζαγοράς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου