ΤΟΠΙΚΑ

Απεβίωσε στη ΜΕΘ ο πολυεγκαυματίας

απεβίωσε-στη-μεθ-ο-πολυεγκαυματίας-548132

Τελευταία πράξη της τραγωδίας στην Α’ ΒΙ.ΠΕ.

Απεβίωσε σήμερα στις 4 τα ξημερώματα, ο Βούλγαρος που υπέστη πολλαπλά τραύματα από τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε την περασμένη Πέμπτη σε εγκαταλειμμένο εργοστάσιο στην Α’ Βιομηχανική Περιοχή Βόλου, ενώ ο ίδιος και οι δύο ομοεθνείς του έκοβαν σίδερα με σκοπό να τα κλέψουν.

Πρόκειται για τον αλλοδαπό που έτρεχε φλεγόμενος έξω από τις παλιές εγκαταστάσεις ψυγείων φρούτων και τον οποίο παρέλαβε το ΕΚΑΒ και τον διακόμισε στο Νοσοκομείο όπου και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Οι πυροσβεστικές αρχές δεν έχουν τα ακριβή στοιχεία της ταυτότητάς του καθώς όλα τα έγγραφά του κάηκαν στη φωτιά. Εκτιμάται πάντως ότι είναι γύρω στα 26-27 ετών και όχι 40-45 όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί. Η σύζυγός του που βυθίστηκε στο πένθος, είναι κυοφορούσα.

Στο μεταξύ με μέριμνα του Ανακριτικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΒΙ.ΠΕ, που διενεργεί και την προανάκριση, η σορός του άνδρα που κατέληξε έξω από το εγκαταλειμμένο εργοστάσιο μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Η πυροσβεστική αρχή βρήκε τα στοιχεία του από βιβλιάριο υγείας που είχε και προέκυψε ότι ήταν 40 ετών.

Ο συνεργός τους που απομακρύνθηκε από το χώρο τρέχοντας δικάστηκε στο Αυτόφωρο το Σάββατο για απόπειρα κλοπής και καταδικάστηκε σε 4 μήνες φυλάκιση και αφέθηκε ελεύθερος.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Β’ ΒΙΠΕ συνεχίζει την προανάκριση με καταθέσεις από εργαζόμενους στα γύρω εργοστάσια. Το ενδεχόμενο να υπήρχαν άλλα άτομα στο παλιό εργοστάσιο έχει αποκλειστεί. Τις έρευνες συνεχίζει και η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου που εξετάζει εάν πίσω από τη δράση των Βούλγαρων κρύβονταν άλλα πρόσωπα.

Σχετικά άρθρα:

Αναπάντητα ερωτήματα για το κύκλωμα

Συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια της τραγωδίας στη Α΄ ΒΙΠΕ

Κόλαση φωτιάς με ένα νεκρό και ένα πολυτραυματία

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου