ΤΟΠΙΚΑ

«Φλερτάρει» με Ντε Μπαρτόλο

φλερτάρει-με-ντε-μπαρτόλο-851206

Τις μεταγραφικές της αναζητήσεις συνεχίζει η Νίκη, που συζητά συνεχώς με παίκτες, απορρίπτει και αναζητά τους δυο αυτούς που θα κάνουν την διαφορά στο κέντρο και στην επίθεση. Ο Στράτος Γιδόπουλος έχει στα χέρια του μια λίστα από ποδοσφαιριστές και προσπαθεί να συνάψει συμφωνία με αυτούς που θα πληρούν όλα τα κριτήρια, βάσει της ποδοσφαιρικής τους αξίας αλλά και των χρημάτων που διατίθεται να ξοδέψει για να φέρει στη Νέα Ιωνία δυο καταξιωμένους ποδοσφαιριστές.
Χθες το νέο όνομα που ήρθε στην επιφάνεια ήταν αυτό του Ντε Μπαρτόλο Αλεχάνδρο Πάμπλο για το κέντρο της ομάδας. Ο Ντε Μπαρτόλο που βρίσκεται εδώ και έξι χρόνια στην Ελλάδα, αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και διαθέτει μεγάλη εμπειρία από τα ελληνικά γήπεδο και την κατηγορία. Συνολικά μετρά 35 συμμετοχές στην Β’ Εθνική και 81 στην Γ’ με τέσσερα γκολ. Ο Αργεντινός μέσος ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Εθνικού Αστέρα το 2003 με την φανέλα του οποίου κατέγραψε 18 συμμετοχές στην δεύτερη κατηγορία. Η επόμενη σεζόν τον βρήκε στον Θρασύβουλο και στην τελευταία τη τάξει εθνική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Ντε Μπαρτόλο έπαιξε 26 ματς με τα πράσινα της ομάδας της Φυλής και πέτυχε δύο τέρματα. Στην συνέχεια μετακόμισε στην Κύπρο για τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, ενώ επέστρεψε στην Ελλάδα για την Θύελλα Πατρών, όπου αγωνίστηκε πάλι στο Νότιο Ομιλο της Γ’ Εθνικής, κάνοντας 27 συμμετοχές με ένα γκολ. Την περίοδο 2007-2008 αγωνίστηκε στην Β’ Εθνική με τον Αγιο Δημήτριο το πρώτο εξάμηνο και με τον Ηλυσιακό το δεύτερο. Αγωνίστηκε συνολικά σε 17 ματς του πρωταθλήματος, ενώ πέρυσι ήταν παίκτης του Κεραυνού Κερατέας και έπαιξε 28 φορές στο Νότιο Ομιλο, σκοράροντας μια φορά. Να θυμίσουμε ότι για την θέση του αμυντικού χαφ έχει ακουστεί και το όνομα του Δελήμπαση, που φυσικά και δεν διαθέτει όμως την εμπειρία του Ντε Μπαρτόλο. Είχε ακουστεί και το όνομα του Αγγελου Διγκόζη, που χθες όμως βρισκόταν μια ανάσα από την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Για την επίθεση της ομάδας ο Γιδόπουλος περιμένει την απάντηση του Μπενίτες που πέρυσι αγωνίστηκε στον Ατσαλένιο, ενώ ακόμη παίζουν τα ονόματα των Ταρασιάδη και Τσιαντούλη. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η Νίκη θα μείνει στις δυο αυτές μεταγραφές, αλλά σίγουρα θα υπάρξουν και άλλες προσθέσεις στο ρόστερ, εκτός βέβαια από αυτές που αναμένονται με την έλευση του Γιδόπουλου μέσα στην εβδομάδα.
Π.χ. περιμένουν να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας ο Ισπανός επιθετικός, Ερνέστο Γκόμεζ Σάντσεζ, ο Παναγιώτης Κόκκας, ο Ανδρέας Χατζηλιόντας, ο Κώστας Καρακώστας, ο νεαρός Χρήστος Ζαρίφης, ενώ θα κριθεί και για τους υπόλοιπους υπό δοκιμήν που ακολούθησαν την αποστολή της ομάδας στα Χάνια, όπως ο τερματοφύλακας Κατσίβελος, ο Αρχοντής και ο Σαπαλίδης από τον Εθνικό Πειραιώς. Να θυμίσουμε ότι μέχρι σήμερα η Νίκη έχει ανακοινώσει επίσημα μόνο τους αμυντικούς Μοράλες και Παπαστεργίου.
Στα Χάνια υπό τις οδηγίες του Χόρχε Μπάριος προπονούνται συνολικά 21 ποδοσφαιριστές και εκεί θα δώσει η ομάδα και τα πρώτα της φιλικά παιχνίδια.

Δεν θέλει να πυροδοτήσει το κλίμα ο Γιδόπουλος
Στα μέσα της εβδομάδας έρχεται στην Μαγνησία ο Στράτος Γιδόπουλος και αναμένεται να ανέβει στα Χάνια, ώστε να ολοκληρώσει τις μεταγραφές κάποιων παικτών. Ο έμπειρος παράγοντας θα μείνει στην Μαγνησία μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αφού θα πρέπει να παραβρεθεί και στην κλήρωση των πρωταθλημάτων της Β’ και της Γ’ Εθνικής κατηγορίας που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 30 Ιουλίου στην Πορταριά.
Μάλιστα ο Στράτος Γιδόπουλος που ενημερώθηκε για τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου στο Sport Fm Μαγνησίας, με τις οποίες ο δεύτερος χαρακτήριζε τσίρκο Μεντράνο τη Νίκη, προτίθεται να απαντήσει μετά την κλήρωση των πρωταθλημάτων, καθώς δεν θέλει να πυροδοτήσει το κλίμα ενόψει αυτού του γεγονότος που θα γίνει στην περιοχή. Πάντως ο ίδιος είναι έξαλλος με όλα αυτά που είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο οποίος προκλήθηκε από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς να σχολιάσει κάποια γεγονότα…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου