ΤΟΠΙΚΑ

Αναχωρεί για τα Χάνια η Νίκη

αναχωρεί-για-τα-χάνια-η-νίκη-851206

Για τα Χάνια αναχωρεί σήμερα η ομάδα της Νίκης Βόλου, προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Με 21 παίκτες στο ρόστερ της, μεταξύ αυτών αρκετοί που βρίσκονται στην αναμονή για να υπογράψουν και δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα, και υπό τις οδηγίες του Χόρχε Μπάριος η νέα κυανόλευκη ομάδα θα χτίζεται από σήμερα στο βουνό των Κενταύρων.
Η Νίκη έχει ανακοινώσει επίσημα προς το παρόν μόνο δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα και συγκεκριμένα τους αμυντικούς Δημήτρη Μοράλες και Δημήτρη Παπαστεργίου. Από κει και πέρα όμως, παίκτες όπως ο Ισπανός επιθετικός Σάντσεζ, αλλά και οι Κόκκας, Χατζηλιόντας, Ζαρίφης, Αρχοντής, Σαπαλίδης και Κατσίβελος θα ακολουθήσουν κανονικά την προετοιμασία και την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπογράψουν, αν όλα πάνε καλά, συμβόλαιο συνεργασίας με τους κυανόλευκους.
Ο Σταμάτης Σαπαλίδης ανήκε πέρυσι στον Εθνικό Πειραιώς και έκανε τρεις συμμετοχές στη Β’ Εθνική. Είναι 19 ετών και αγωνίζεται στην επίθεση. Χθες ήρθε για πρώτη ημέρα να δοκιμαστεί στη Νίκη και άφησε καλές εντυπώσεις. Ετσι ο Χόρχε Μπάριος αποφάσισε να τον πάρει μαζί του και να τον δει καλύτερα στις επόμενες ημέρες. Από κει και πέρα ο Κατσίβελος είναι νεαρός τερματοφύλακας από τον Αμπελώνα, ενώ πολλά δείχνει να πιστεύει ο Μπάριος για το νεαρό Χρήστο Ζαρίφη, που προωθείται από τους Νέους Αθλητές στη Νίκη και για τον οποίο μιλάει με τα καλύτερα λόγια.
Με ένα μείγμα λοιπόν παλιών και νέων παικτών από σήμερα στα Χάνια το τεχνικό τιμ της Νίκης θα προσπαθήσει να βάλει τις βάσεις για να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο για την Γ’ Εθνική. Βέβαια από το ρόστερ λείπουν ακόμη παίκτες, που ο Γιδόπουλος τους αναζητά χωρίς να βιάζεται. Από την άλλη η περίπτωση του Ουρουγουανού Μπρόλι φαίνεται πως απορρίπτεται τελικά και ο έμπειρος παράγοντας κοιτάει ήδη άλλες λύσεις.
Οι παίκτες που επέλεξε ο Χόρχε Μπάριος να μετέχουν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας είναι οι: Μαουρίτσιο Νάνι, Φώτης Τάσσος, Κατσίβελος, (τερματοφύλακες), Αντώνης Σωτρίνης, Πέτρος Καριώτης, Δημήτρης Μοράλες, Χρήστος Στάμος, Αλέκος Γεωργιάδης, Δημήτρης Παπαστεργίου, Σεραφείμ Μωυσίδης, Θανάσης Μάγγος, Κώστας Λιάρος, Ροντρίγκο Μπένγκουα, Ερνέστο Γκόμεζ Σάντσεζ, Βασίλης Κωνσταντινίδης, Παναγιώτης Κόκκας, Ανδρέας Χατζηλιόντας, Σταμάτης Σαπαλίδης, Κώστας Καρακώστας, Χρήστος Ζαρίφης και Αρχοντής.

Δεν ακολούθησε ο Σβανιάς
Δεν ακολούθησε την προετοιμασία της ομάδας στο Πήλιο ο Κώστας Σβανιάς. Ο λόγος είναι ότι κάνει τρίμηνη θητεία στο στρατό και απολύεται σε είκοσι μέρες. Η ομάδα δεν κατάφερε να του εξασφαλίσει άδεια για να μετέχει στην αποστολή στα Χάνια. Ισως πάντως τις επόμενες ημέρες οι άνθρωποι της διοίκησης να τα καταφέρουν και ο ποδοσφαιριστής να βγει από το στρατόπεδο για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Μετάνιωσε ο Κωνσταντινίδης
Στους παίκτες που ακολούθησαν την αποστολή της Νίκης στα Χάνια ήταν και το όνομα του Βασίλη Κωνσταντινίδη. Η ΠΑΕ είχε ανακοινώσει πριν από μερικές ημέρες ότι υπήρξε διαφωνία στο οικονομικό με τον ποδοσφαιριστή και πως αποτελεί παρελθόν, όμως τελικά ο Κωνσταντινίδης μετάνιωσε και επέστρεψε στην ομάδα. Το πιο πιθανό είναι ότι δεν βρήκε καλύτερη οικονομική πρόταση από αυτή του κυανόλευκου συγκροτήματος και έτσι, όπως φαίνεται, έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Χόρχε Μπάριος και αποφάσισε να ενισχύσει κανονικά την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Εξαλλος ο Γιδόπουλος
Ο Στράτος Γιδόπουλος ήταν έξαλλος μετά τις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέα Μπέου σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, ότι είναι πρόεδρος στο τσίρκο Μεντράνο και όχι στη Νίκη. Σήμερα αναμένεται απάντηση του παράγοντα της κυανόλευκης ομάδας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου