ΤΟΠΙΚΑ

Ο νέος Ολυμπιακός ετοιμάζεται για… ψηλότερα

ο-νέος-ολυμπιακός-ετοιμάζεται-για-ψη-851206

Για να ανέβει ψηλότερα ετοιμάζεται Ολυμπιακός Βόλου, που την ερχόμενη εβδομάδα θα ανεβεί για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι. Στο Καρπενήσι η ερυθρόλευκη ομάδα θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει πάνω στο σύστημα που θέλει να εφαρμόσει η τεχνική ηγεσία, ενώ τα φιλικά παιχνίδια θα βοηθήσουν τον Σάκη Τσιώλη να μοντάρει τη νέα ομάδα.
Η ομάδα είναι νέα όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και σε άλλους τομείς, με τον Αχιλλέα Μπέο να ανακοινώνει σήμερα την οριστική νέα ονομασία, ενώ υπάρχει και δημοσίευση του ισολογισμού της ΠΑΕ… Η οριστική απάλειψη του “Κ” σίγουρα είναι κάτι που περίμενε καιρό ο κόσμος
του Ολυμπιακού Βόλου, που πλέον ζει… στη χρονιά της ανόδου…
Στα αγωνιστικά τελευταία έχει αναπτυχθεί η φημολογία για απόκτηση ενός αμυντικού χαφ, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στον Ερολ Μπουλούτ, ενώ στους «ερυθρόλευκους» έχουν προταθεί και κάποιοι κοινοτικοί ποδοσφαιριστές, τις περιπτώσεις των οποίων εξετάζουν οι ιθύνοντες της ΠΑΕ και ίσως βρεθούν στο Καρπενήσι.
Πέρα από αμυντικό χαφ ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη, αλλά ο Σάκης Τσιώλης είναι αυτός που αναμένεται να οριστικοποιήσει το αν πραγματικά η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, ώστε να μπορεί να είναι ήσυχος για ο,τιδήποτε κι αν συμβεί.

Την Τρίτη 28 Ιουλίου η ομάδα θα μεταβεί στο Καρπενήσι, όπου και θα γίνει η περισσότερη δουλειά στην τακτική και το μοντάρισμα και μέσα από τα φιλικά παιγνίδια.
Στην Ευρυτανία οι «ερυθρόλευκοι» θα παραμείνουν μέχρι τις 17 Αυγούστου και ο Σάκης Τσιώλης θα δει την ομάδα κόντρα σε καλούς αντιπάλους, ενώ τα φιλικά παιχνίδια του Ολυμπιακού ξεκινούν τη δεύτερη μέρα της παρουσίας του στο Καρπενήσι, καθώς στις 29/7 πρώτος αντίπαλος εκεί θα είναι ο Αστέρας Τρίπολης.
Επίσης στην Ευρυτανία ο Ολυμπιακός θα παίξει φιλικά με Παναιτωλικό, Ηλιούπολη, ΟΦΗ και Θρασύβουλο.
Με την επιστροφή της ομάδας στο Βόλο τα προγραμματισμένα φιλικά είναι: 19/8 με Αναγέννηση Καρδίτσας, 23/8 στα Τρίκαλα, 26/8 με Αγροτικό Αστέρα και 6/9 με Παναθηναϊκό στο ΕΑΚ. Επίσης είναι αβέβαιο αν στις 2/9 γίνει φιλικός αγώνας με τη Λέφσκι Σόφιας ή με ιταλική ομάδα, εφ’ όσον δεν θα υπάρξει αγώνας κυπέλλου.

* Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αναζητά έμπειρα και ικανά στελέχη για το εμπορικό τμήμα της. Βιογραφικά στο mail: [email protected] ή στο fax: 24210 34509 και στη διεύθυνση Π. Μελά 3 με Ιάσονος, Βόλος

Τα σημεία πώλησης
καρτών διαρκείας
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει τα σημεία όπου οι φίλαθλοι μπορούν να απευθύνονται για την αγορά των καρτών διαρκείας 2009-2010. Αυτά είναι:
Στα γραφεία της ΠΑΕ, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, τηλ.: 24210 34507
* Στα γραφεία τους Αustrian Boys (μόνο για τους οργανωμένους), Ιωλκού με Μαγνήτων, Βόλος
* Café Traffic, Τοπάλη-Σωκράτους, Βόλος, τηλ.: 24210 23520
* Στο κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων «Τόρης Γιώργος & Χατζή Άννα ΕΠΕ», Καψάλη 9, Βόλος, τηλ.: 24210 81533
* Στο πρακτορείο ΟΠΑΠ Σωτήριος Παλληκαρίδης, Ιωλκού 47, Βόλος, τηλ.: 24210 32110.
Επίσης, η ΠΑΕ ανακοινώνει ότι η αγορά των καρτών διαρκείας 2009-2010 θα γίνεται και με πιστωτικές Mastercard και Visa, έως 6 άτοκες δόσεις. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της ΠΑΕ, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, στο Βόλο, τηλ.: 24210 34507.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου