ΤΟΠΙΚΑ

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί… προετοιμασίας

ανεβαίνουν-οι-ρυθμοί-προετοιμασίας-851206

Ο Ολυμπιακός ανεβάζει ρυθμούς προετοιμασίας, με τον προπονητή Σάκη Τσιώλη να είναι μέχρι τώρα ικανοποιημένος από τη διάθεση όλων των παικτών, να περιμένει να μπει κανονικά στο πρόγραμμα και ο Λεωνίδας Καμπάνταης, ενώ καθημερινά βλέπει την ομάδα να έχει λύσεις για κάθε θέση… και ενδεχομένως να πάει ακόμη πιο πίσω και μια ακόμη μεταγραφή…
Για τη θέση του τερματοφύλακα υπάρχουν ο Παναγιώτης Γλύκος, ο Ενέα Κολίκι αλλά και ο Καλογεράκης, ενώ στην άμυνα υπάρχει πληθώρα λύσεων. Νέοι παίκτες είναι οι Γιάννης Ζαραδούκας, Στέλιος Ανδρίκος, Δημήτρης Αρβανίτης, Νίκος Ψυχογιός, Ευθύμης Κοτίτσας, και ο Γιάννης Σωτήρχος, ενώ από πέρυσι παρέμειναν οι Λεάντρο Αλβάρεζ, Θέμις Γουσούλης, φυσικά ο Κοντέων, αλλά και ο Λιόλιος.
Στη μεσαία γραμμή, ενώ υπάρχουν ο Δημήτρης Πλιάγκας, οι από πέρσι Ασλανίδης, Ιακωβάκης, ο νεαρός Παύλος Μητρόπουλος, ο Ηλίας Κακαράς, αλλά τη διαφορά αναμένεται να την κάνουν οι ξένοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα είναι το «βαρόμετρο» του νέου Ολυμπιακού.
Ο Ροτζέριο Μάρτινς, χαφ που βρίσκεται στην Ελλάδα τα τέσσερα τελευταία χρόνια, δεν έχει πρόβλημα προσαρμογής, αλλά όπως φαίνεται δεν έχουν και οι δυο νέοι Αργεντίνοι Βινσέντε Αλφρέδο Μόνχε και ο Χαβιέρ Οράσιο Ούμπιντες, με τον πρώτο να είναι πολλαπλή λύση και ο δεύτερος επιτελικός, ενώ δεν αποκλείεται και φέτος η έκπληξη να είναι ο Κοντέων… για κάθε θέση.
Για την επίθεση στο 4-2-3-1 το βάρος πέφτει στον Λεωνίδα Καμπάνταη, στο 4-4-2 υπάρχουν και Χανιώτης, Τσάνα, ενώ λύσεις είναι και οι Τσεκούρας, Μιχάλης, Σφάκας και κατά περίσταση οι Πλιάγκας, Κοντέων!!
Στα της προετοιμασίας οι προπονήσεις θα συνεχισθούν με τους ρυθμούς να ανεβαίνουν για δυο ακόμη εβδομάδες και από τις 28 Ιουλίου η ομάδα θα μεταβεί στο Καρπενήσι, όπου και θα γίνει η περισσότερη δουλειά στην τακτική και το μοντάρισμα και μέσα από τα φιλικά παιγνίδια.
Στην Ευρυτανία οι «ερυθρόλευκοι» θα παραμείνουν μέχρι τις 17 Αυγούστου και ο Σάκης Τσιώλης θα δει την ομάδα κόντρα σε καλούς αντιπάλους, ενώ τα φιλικά παιχνίδια του Ολυμπιακού ξεκινούν τη δεύτερη μέρα της παρουσίας του στο Καρπενήσι, καθώς στις 29/7 πρώτος αντίπαλος εκεί θα είναι ο Αστέρας Τρίπολης.
Επίσης στην Ευρυτανία ο Ολυμπιακός θα παίξει φιλικά με Παναιτωλικό, Ηλιούπολη, ΟΦΗ και Θρασύβουλο.
Με την επιστροφή της ομάδας στο Βόλο τα προγραμματισμένα φιλικά είναι: 19/8 με Αναγέννηση Καρδίτσας, 23/8 στα Τρίκαλα, 26/8 με Αγροτικό Αστέρα και 6/9 με Παναθηναϊκό στο ΕΑΚ. Επίσης είναι αβέβαιο αν στις 2/9 γίνει φιλικός αγώνας με τη Λέφσκι Σόφιας ή με ιταλική ομάδα, εφ’ όσον δεν θα υπάρξει αγώνας κυπέλλου.

Διαρκείας

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει τα σημεία όπου οι φίλαθλοι μπορούν να απευθύνονται για την αγορά των καρτών διαρκείας 2009-2010. Αυτά είναι:
Στα γραφεία της ΠΑΕ, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, τηλ.: 24210 34507
* Στα γραφεία τους Αustrian Boys (μόνο για τους οργανωμένους), Ιωλκού με Μαγνήτων, Βόλος
* Café Traffic, Τοπάλη-Σωκράτους, Βόλος, τηλ.: 24210 23520
* Στο κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων «Τόρης Γιώργος & Χατζή Άννα ΕΠΕ», Καψάλη 9, Βόλος, τηλ.: 24210 81533
* Στο πρακτορείο ΟΠΑΠ Σωτήριος Παλληκαρίδης, Ιωλκού 47, Βόλος, τηλ.: 24210 32110.
Επίσης, η ΠΑΕ ανακοινώνει ότι η αγορά των καρτών διαρκείας 2009-2010 θα γίνεται και με πιστωτικές Mastercard και Visa, έως 6 άτοκες δόσεις. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της ΠΑΕ, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, στο Βόλο, τηλ.: 24210 34507.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου