ΤΟΠΙΚΑ

Ασυνείδητη οδηγός παρέσυρε και σκότωσε αδέσποτο

ασυνείδητη-οδηγός-παρέσυρε-και-σκότω-562324

Ασυνείδητη οδηγός παρέσυρε και σκότωσε αδέσποτο

«Ξεψύχησε μπροστά στα μάτια μας. Αυτό το σκυλί το μεγάλωσα μέσα στο χειμώνα. Ετρεχα με τα χιόνια για να το ταΐσω και ήρθε μία ασυνείδητη και το σκότωσε!». Το ξέσπασμα του κ. Θανάση Αδάμ από τη Μακρινίτσα, με αφορμή περιστατικό που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στον πεζόδρομο της Μακρινίτσας. Ασυνείδητη οδηγός παρέσυρε και σκότωσε αδέσποτο σκυλάκι μπροστά στα μάτια δεκάδων περιπατητών. Δεν σταμάτησε καν. Γκάζωσε κι έφυγε. Ο κ. Αδάμ κατέθεσε εις βάρος της μηνυτήρια αναφορά.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 6:30 χθες το απόγευμα, στον κεντρικό πεζόδρομο που οδηγεί προς την Πλατεία της Μακρινίτσας.

Οδηγός αυτοκινήτου μάρκας BMW, όχι μόνο κινούνταν μέσα στον πεζόδρομο όπου απαγορεύεται η κίνηση οχημάτων, αλλά ανέπτυξε και ταχύτητα και μάλιστα σε μέρα και ώρα αιχμής.

Στο διάβα της, βρέθηκε το άτυχο αδέσποτο, το οποίο παρασύρθηκε για δέκα περίπου μέτρα και ξεψύχησε στο πλακόστρωτο, μπροστά στα μάτια του ιδιοκτήτη και υπαλλήλων περιπτέρου με παραδοσιακά γλυκά που το φρόντιζαν.

Περαστικοί από το σημείο, στη θέα του συμβάντος άρχισαν να φωνάζουν την οδηγό να σταματήσει. Εκείνη συνέχισε κανονικά την πορεία της και απομακρύνθηκε.

Πάνω από το σκυλάκι έσπευσε ο κ. Αδάμ. «Ξεψύχησε μπροστά στα μάτια μας», έλεγε με πόνο ψυχής στον «Τ», περιγράφοντας πώς μέσα στο χειμώνα έτρεχε για να του πάει φαγητό, να το μεγαλώσει.

Ο ίδιος σημείωσε ότι θα μπορούσαν να είχαν συμβεί και χειρότερα. «Ο πεζόδρομος εκείνη την ώρα ήταν γεμάτος κόσμος. Ευτυχώς που δεν είχαμε άλλο συμβάν», είπε.

Οπως σημείωσε, για το περιστατικό θα υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά στην Αστυνομία.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου