ΤΟΠΙΚΑ

Αλλαγές στον Κανονισμό κοινόχρηστων χώρων αιγιαλού και παραλίας

αλλαγές-στον-κανονισμό-κοινόχρηστων-562597

Συνεδριάζει την Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο Ζαγοράς – Μουρεσίου

Τροποποιήσεις στον Κανονισμό κοινόχρηστων χώρων αιγιαλού και παραλίας, συζήτηση για τη δημοπράτηση δημοτικού χώρου (κάμπινγκ) στον οικισμό Χορευτού και ο καθορισμός αρδευτικής περιόδου, είναι μερικά από τα θέματα που θα απασχολήσουν το Δημοτικό Συμβούλιο Ζαγοράς – Μουρεσίου την προσεχή Τρίτη στις 5.30 μ.μ.

Ειδικότερα στην τέταρτη τακτική συνεδρίαση θα τεθούν προς έγκριση η τρίτη αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων οικ. έτους 2015 και ο πίνακας 1ου τριμήνου εσόδων – εξόδων προϋπολογισμού οικ. έτους 2015.

Τη συνεδρίαση θα απασχολήσουν και οι αλλαγές που προτείνονται στον Κανονισμό κοινόχρηστων χώρων αιγιαλού και παραλίας, θα ληφθεί απόφαση για τον καθορισμό αρδευτικής περιόδου, αριθμού θέσεων υδρονομέων και τομέα για κάθε θέση, ενώ απόφαση θα ληφθεί και για τη δημοπράτηση δημοτικού χώρου (κάμπινγκ) στον οικισμό Χορευτού.

Το Δημοτικό Συμβούλιο θα κληθεί επίσης να αποφασίσει την κίνηση της διαδικασίας σύνταξης της μελέτης: «Σύνταξη Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.) Δήμου Ζαγοράς, Νομού Μαγνησίας», που εκπονείται στα όρια της Δημοτική Ενότητας Ζαγοράς του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου, της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας.

Απόφαση επίσης αναμένεται να ληφθείγια την υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας, για την εκτέλεση του έργου «Παροχή τροφίμων σε αστέγους και άτομα που διαβιούν σε συνθήκες στέγης που δεν εξασφαλίζουν δυνατότητα καθημερινής σίτισης και διατροφής» και σύσταση τριμελούς επιτροπής από υπαλλήλους του Δήμου.

Ακόμη θα γίνει συζήτηση και λήψη απόφασης για τον τρόπο ξύλευσης για την κάλυψη των ατομικών αναγκών των κατοίκων, λήψη απόφασης για την καταστροφή άχρηστων υλικών του Δήμου αλλά και επί εγγράφου της ΚΕΔΕ, σχετικά με αίτημα απαλλαγής, των ατόμων με 67% αναπηρία, από την καταβολή των δημοτικών φόρων.

Τέλος, το Δημοτικό Συμβούλιο θα πάρει απόφαση για ανανέωση αδειών παραγωγών – πωλητών λαϊκών αγορών, για απαγόρευση βοσκής στο δάσος Τοπικών Κοινοτήτων Κισσού & Αγίου Δημητρίου, για την αποδοχή ποσού που αφορά την Τεχνική Βοήθεια του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου και για την κατανομή χρηματοδότησης για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου (Β΄ Κατανομή έτους 2015).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου