ΤΟΠΙΚΑ

Συζήτηση για το κυκλοφοριακό της Νέας Ιωνίας

συζήτηση-για-το-κυκλοφοριακό-της-νέας-851206

Ο συντονισμός της προσπάθειας για την άμβλυνση του κυκλοφοριακού προβλήματος στη Νέα Ιωνία, βρέθηκε στο επίκεντρο συνάντησης που είχε ο Δήμαρχο Νέας Ιωνίας κ. Παύλος Μαβίδη με τον Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Βόλου κ. Γιώργο Καραϊσκο, στο δημαρχείο της πόλης.
Ανταποκρινόμενος σε πρόσφατη επιστολή του Δημάρχου, με την οποία ζητούσε να υπάρχει καθημερινή παρουσία ανδρών της Τροχαίας στο Δήμο Νέας Ιωνίας και συγκεκριμένα σε κεντρικές οδικές αρτηρίες, όπου της ώρες αιχμής παρουσιάζεται οξύ κυκλοφοριακό πρόβλημα, ο κ. Καραΐσκος επισκέφθηκε τον κ. Μαβίδη προκειμένου να συζητήσουν από κοντά για το θέμα Στη διάρκεια της συζήτησης, ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας παρουσίασε αναλυτικά στον Διοικητή της Τροχαίας την κατάσταση που δημιουργείται σε κομβικούς οδικούς άξονες της πόλης, τονίζοντας ότι είναι ανάγκη να ληφθούν μέτρα προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων. Επιβεβαιώθηκε, λοιπόν, η αναγκαιότητα παρέμβασης της Τροχαίας και συμφωνήθηκε να υπάρξει στενή συνεργασία των δύο φορέων για την από κοινού αντιμετώπιση του προβλήματος.
Ο κ. Μαβίδης διαβεβαίωσε τον Διοικητή Τροχαίας ότι η δημοτική αρχή Νέας Ιωνίας είναι διατεθειμένη να εργαστεί αποφασιστικά για την εξεύρεση λύσεων στα κυκλοφοριακά προβλήματα που ταλανίζουν τη Νέα Ιωνία τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της αύξησης των τροχοφόρων και της ανάπτυξης της ίδιας της πόλης. Στην προσπάθεια αυτή επιθυμεί να έχει τη στήριξη της Τροχαίας, μέσα από τη συμμετοχή εκπροσώπου της στην Επιτροπή Κυκλοφοριακών Θεμάτων του Δήμου.
Τέλος, κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το θέμα ανέγερσης νέου Αστυνομικού Μεγάρου σε έκταση εντός των διοικητικών ορίων της Νέας Ιωνίας και κοινή ήταν η άποψη ότι θα πρέπει να προχωρήσουν με ταχείς ρυθμούς οι διαδικασίες προκειμένου επιτέλους να «ανοίξει ο δρόμος» για τη μετεγκατάσταση της Αστυνομικής Διεύθυνσης σε νέο σύγχρονο κτίριο που θα καλύπτει τις ανάγκες της περιοχής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου