ΤΟΠΙΚΑ

Εχει τη διάθεση… θέλει και τη διάρκεια

εχει-τη-διάθεση-θέλει-και-τη-διάρκεια-851206

Θετικά είναι τα πρώτα μηνύματα από την προετοιμασία του Ολυμπιακού, με τους παίκτες να έχουν τη διάθεση για δουλειά… και τον προπονητή Σάκη Τσιώλη να θέλει σε αυτό το χρονικό σημείο να δουλέψει, ώστε η ομάδα να έχει διάρκεια…
Ο βασικός στόχος για τον Καρδιτσιώτη τεχνικό του Ολυμπιακού είναι να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα και θα καταλήξει στο τέλος της περιόδου να πανηγυρίσει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, ενώ τώρα στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στην απόκτηση φυσικής κατάστασης.
Στα θετικά τής ως τώρα προετοιμασίας είναι ότι παλιοί και νέοι παίκτες έχουν γίνει ένα, ο Σάκης Τσιώλης δείχνει να τους υπολογίζει όλους το ίδιο και τους έχει δείξει ότι όλοι ξεκινούν από την ίδια αφετηρία και, κυρίως, ότι όλοι έχουν να κερδίσουν από τη σωστή δουλειά… Μέχρι τώρα άλλωστε οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν για το καλύτερο, έχοντας διάθεση για δουλειά, ενώ ο Σάκης Τσιώλης στα πρώτα του αγωνιστικά τεστ κάνει πειραματισμούς, αφοί δοκιμάζει παίκτες σε διαφορετικές θέσεις και βγάζει συμπεράσματα για όλο το υλικό του.
Θετικό ακόμη είναι ότι ο Ολυμπιακός ξεκινώντας την προετοιμασία με σύνθημα Σούπερ Λιγκα ερχόμαστε ήταν από τις λίγες ομάδες που είχαν κλείσει κατά 99% το ρόστερ τους και έτσι έμεινε ανοικτό μόνο ένα παραθυράκι μιας ακόμη μεταγραφής, με τον Σάκη Τσιώλη πάντως να δηλώνει ότι ίσως να μην χρειασθεί άλλη προσθήκη…
Ο σχεδιασμός της ομάδας έγινε φέτος πολύ νωρίτερα σε σχέση με κάθε άλλη χρονιά τόσο στο θέμα προπονητή, όσο και μεταγραφικής ενίσχυσης, αν και η ομάδα θα είναι σίγουρα μια νέα ομάδα, αφού ο Ολυμπιακός απέκτησε 16 ποδοσφαιριστές, αλλάζοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ της ομάδας. Στην ομάδα μάλιστα σύλλογο ήρθαν ποδοσφαιριστές έμπειροι, αλλά και ταλαντούχοι, οι οποίοι έχουν την όρεξη και τη διάθεση να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό ψηλά, καθώς αποκλειστικός στόχος τους είναι, όπως και της ομάδας, η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα.
Ο Σάκης Τσιώλης βλέπει ότι γρήγορα οι παλιοί και νέοι παίκτες γίνονται ομάδα, αφού στις επιλογές του είχε ποδοσφαιριστές που γνώριζε, αλλά και ποδοσφαιριστές γνώστες της κατηγορίας.
Η ομάδα, που θα συνεχίσει να γυμνάζεται στο Βόλο μέχρι τις 27 Ιουλίου, θέλει να αρχίσει να δείχνει τα πρώτα στοιχεία της από τις 28 Ιουλίου, όταν και θα μεταβεί στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο, όπου και θα γίνει το μοντάρισμα και ο Σάκης Τσιώλης θα δουλέψει πιο πολύ στην τακτική και θα διορθώνει τυχόν λάθη μέσα από τα φιλικά παιγνίδια.
Στην Ευρυτανία οι «ερυθρόλευκοι» θα παραμείνουν μέχρι τις 17 Αυγούστου και ο Σάκης Τσιώλης θα δει την ομάδα κόντρα σε καλούς αντιπάλους, ενώ τα φιλικά παιχνίδια του Ολυμπιακού ξεκινούν τη δεύτερη μέρα της παρουσίας του στο Καρπενήσι, καθώς στις 29/7 πρώτος αντίπαλος εκεί θα είναι ο Αστέρας Τρίπολης.
Επίσης στην Ευρυτανία ο Ολυμπιακός θα παίξει φιλικά με Παναιτωλικό, Ηλιούπολη,ΟΦΗ και Θρασύβουλο.
Με την επιστροφή της ομάδας στο Βόλο τα προγραμματισμένα φιλικά είναι: 19/8 με Αναγέννηση Καρδίτσας, 23/8 στα Τρίκαλα, 26/8 με Αγροτικό Αστέρα και 6/9 με Παναθηναϊκό στο ΕΑΚ. Επίσης είναι αβέβαιο αν στις 2/9 γίνει φιλικός αγώνας με τη Λέφσκι Σοφιας ή θα υπάρξει αγώνας κυπέλλου.

Στελέχη για το Εμπορικό Τμήμα

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αναζητά έμπειρα και ικανά στελέχη για το εμπορικό τμήμα της. Βιογραφικά στο mail: [email protected]. Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε ή στο fax: 24210 34509 και στη διεύθυνση Π. Μελά 3 με Ιάσονος, Βόλος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου