ΤΟΠΙΚΑ

Αποδεκτή εν μέρει η προσφυγή για την ΑΝΕΒΟ

αποδεκτή-εν-μέρει-η-προσφυγή-για-την-αν-568899

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ενέκρινε την ένσταση των δημοτικών συμβούλων των «Δρόμων Συνεργασίας»

Αποδεκτή εν μέρει έκανε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας την προσφυγή των δημοτικών συμβούλων των Δρόμων Συνεργασίας, Μ. Πατσιαντά και Ι. Αποστολάκη, που ζητούσαν την ακύρωση της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου για την τροποποίηση του καταστατικού της ΑΝΕΒΟ.

Με απόφασή της η Αποκεντρωμένη ακυρώνει εν μέρει την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου σε ότι αφορά τους σκοπούς που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία χώρων στάθμευσης και την εκμετάλλευσή τους, τη διαμεσολάβηση για την εκμετάλλευση ακινήτων, την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών διοίκησης επιχειρήσεων του τομέα ανάπτυξης και διαχείρισης ακινήτων, την παροχή υπηρεσιών συμβούλου επιχειρήσεων ακίνητης περιουσίας, τη μίσθωση, υπομίσθωση, αγορά μηχανημάτων αποχιονισμού, την παροχή υπηρεσιών αποχιονισμού στο Δήμο Βόλου,. την οργάνωση διαχείριση και εκμετάλλευση εμποροπανήγυρης, τη δημιουργία, ανάπτυξη και εκμετάλλευση τουριστικών μονάδων, την ανάπτυξη, εφαρμογή και εκμετάλλευση τεχνολογίας τηλεπικοινωνιών, πληροφορικής και τηλεπικοινωνιακού διαδικτύου, τις υπηρεσίες διοργάνωσης συνεδρίων και εμπορικών εκθέσεων και τις υπηρεσίες εκπόνησης μελετών εναλλακτικών πηγών ενέργειας.

Κατά της απόφασης μπορεί να ασκηθεί προσφυγή εντός ενός μήνα σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να αλλάξει το καταστατικό ως προς τα συγκεκριμένα σημεία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου