ΤΟΠΙΚΑ

Οι “Κοζάκοι της Ρωσίας” εντυπωσιάζουν

οι-κοζάκοι-της-ρωσίας-εντυπωσιάζο-851206

Οι Κοζάκοι της Ρωσίας θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό υπερθέαμα σήμερα, Τετάρτη 15 Ιουλίου στις 9.15 μ.μ., στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου. Ο Κρατικός Χορευτικός Θίασος Ρώσων Κοζάκων συγκαταλέγεται στους ηγετικούς επαγγελματικούς χορευτικούς θιάσους της χώρας. Ο Θίασος προσφέρει στους θεατές ένα εκπληκτικό, δυναμικό πρόγραμμα. Συνεπαίρνει τους οπαδούς της χορευτικής τέχνης με τους εξαιρετικά επαγγελματικούς χορούς Κοζάκων, τα τραγούδια και τις ορχηστρικές συνθέσεις.
Μετά από επιτυχημένες παραστάσεις στη Μεγάλη Βρετανία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Αλβανία, τη Δανία, την Ισπανία, την Ιταλία, τον Καναδά, τις ΗΠΑ, την Κίνα, την Κορέα, τη Νορβηγία, την Πορτογαλία, τη Ρουμανία, τη Σλοβακία, τη Γαλλία, την Τσεχία, τη Σουηδία, τη Σκωτία, τη Γιουγκοσλαβία, μπορούμε να μιλάμε για την ολοκληρωτική αναγνώριση ανά τον κόσμο. “Forget Riverdance”. Αυτή η ομάδα αξίζει να θεωρηθεί ως η καλύτερη του κόσμου» έγραψε η “The Scotsman” (Μεγάλη Βρετανία) στις 21 Αυγούστου 2001 κατά τη διάρκεια των εμφανίσεών της στο Διεθνές Φεστιβάλ του Εδιμβούργου.
Ο Θίασος ιδρύθηκε στο Lipetsk το 1990 από τον τιμώμενο καλλιτέχνη της Ρωσίας, Leonid Milovanov. Αποτελείται από 50 πρωταγωνιστές διαφορετικών ειδών. Το κύριο τμήμα της ομάδας είναι το Μπαλέτο (30 χορευτές). Η ομάδα φωνητικών (10 τραγουδιστές) θεωρείται στολίδι της ομάδας και η ορχήστρα δωματίου (10 μουσικοί) εκτελεί συνθέσεις σε παραδοσιακή και μοντέρνα μορφή. Το πρόγραμμα του θιάσου μπορεί να ονομαστεί ως εγκυκλοπαίδεια της ζωής των Κοζάκων που εκφράζεται στη σκηνική μορφή, με πολύχρωμα και φωτεινά κοστούμια, εύθυμα τραγούδια και ακράτητες χορευτικές παραδόσεις και μια κληρονομιά πολλών περιοχών «Κοζάκων» στη Ρωσία – από τον ποταμό Don και τη Μαύρη θάλασσα έως τη Σιβηρία και την Άπω Ανατολή. Εισιτήρια για την παράσταση προπωλούνται από το Ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου 11-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα. Η τιμή εισιτηρίου είναι 25 ευρώ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου