ΤΟΠΙΚΑ

Κρούσμα νέας γρίπης στο Βόλο

κρούσμα-νέας-γρίπης-στο-βόλο-851206

Κι άλλο ύποπτο κρούσμα γρίπης των χοίρων σημειώθηκε χθες στο Νοσοκομείο του Βόλου σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, χωρίς ωστόσο η διοίκηση ή κάποιος από το Νοσοκομείο να επιβεβαιώνει το γεγονός, όπως άλλωστε έκανε με το πρώτο ύποπτο κρούσμα πριν από λίγο καιρό. Για το λόγο αυτό η ταυτότητα και τα στοιχεία του ασθενούς δεν έγιναν γνωστά.
Ωστόσο το τελευταίο διάστημα πολλοί έχουν εξεταστεί στο Νοσοκομείο του Βόλου για τη γρίπη των χοίρων, κυρίως αλλοδαποί που παρουσίαζαν συμπτώματα, όμως δεν προέκυψε κάτι ανησυχητικό.
Στο μεταξύ χθες το πρωί σε τηλεοπτικό σταθμό πανελλήνιας εμβέλειας έγινε καταγγελία από τηλεθεατή πως επισκέφθηκε το Νοσοκομείο του Βόλου με συμπτώματα γρίπης και δεν εξετάστηκε από παθολόγο. Απαντώντας στην καταγγελία αυτή η υποδιοικήτρια του Νοσοκομείου Βόλου κ. Μαρία Σπύρου τόνισε πως ποτέ δεν έγινε κάτι τέτοιο και πως μάλλον οφείλεται σε παρανόηση του ασθενούς, μιας και όταν κάποιος παρουσιάζει συμπτώματα γρίπης, τότε ο ΩΡΛ λαμβάνει επίχρισμα από το φάρυγγα. Πάντως το θέμα θα διερευνηθεί από τη Διοίκηση σήμερα κιόλας.
Τέλος, να σημειωθεί πως το ΚΕΕΛΠΝΟ δεν έδωσε καμία πληροφορία και ειδικότερα ούτε το Κέντρο Επιχειρήσεων αλλά ούτε και το αρμόδιο γραφείο Τύπου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου