ΤΟΠΙΚΑ

Πανηγύρεις Ζωοδόχου Πηγής

πανηγύρεις-ζωοδόχου-πηγής-570790

Την Εορτή της Υπεραγίας Θεοτόκου Ζωοδόχου Πηγής εορτάζει η Εκκλησία την Παρασκευή 17 Aπριλίου και στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζουν οι κάτωθι Ιεροί Ναοί: Ζωοδόχου Πηγής Λόφου Γορίτσας, Ζωοδόχου Πηγής Βυζίτσας, Ζωοδόχου Πηγής Κατηχωρίου.

Στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Λόφου Γορίτσας, την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Αλεξίου Αλεξοπούλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Χριστοφόρου Καρδατζή, ο οποίος θα ομιλήσει.

Στη Ζωοδόχο Πηγή Βυζίτσας, την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Πρωτ. Κωνσταντίνου Φλάκη, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Αμφιλοχίου Μήλτου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Στη Ζωοδόχο Πηγή Κατηχωρίου, την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου