ΤΟΠΙΚΑ

Προσλαμβάνονται 50 διμηνίτες

προσλαμβάνονται-50-διμηνίτες-574863

Θα απασχοληθούν στην καθαριότητα των ακτών και τη δασοπροστασία

Στην πρόσληψη 50 διμηνιτών προχωρά η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Βόλου, για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών του διμήνου Ιουλίου – Αυγούστου.

Πρόκειται για 40 εργάτες καθαριότητας, οκτώ οδηγούς οχημάτων καθαριότητας με άδεια γ’ κατηγορίας, ενός οδηγού με δίπλωμα τρακτέρ και ενός χειριστή μηχανήματος τύπου jcb.

Το σύνολο των 50 εργαζομένων θα απασχοληθούν για τον καθαρισμό των ακτών, δεδομένης μάλιστα της συμμετοχής του Δήμου στο Πρόγραμμα «Γαλάζιες Σημαίες». Σημειώνεται ότι ο Δήμος έχει συνολικό παράλιο τμήμα μήκους 60 χλμ.

Επιπλέον τις υπηρεσίες τους θα προσφέρουν και για τη δασοπροστασία με δεδομένο ότι ο Βόλος έχει εμβαδόν περίπου 400 τετραγωνικών χιλιομέτρων, έχει αστικά (Γορίτσα, Επισκοπή, Ανωμαλιά, Πευκάκια ) και περιαστικά (Χανιά, Αγιος Λαυρέντιος, Δράκεια, Αγιος Βλάσσιος) δάση, που καθιστούν αναγκαία την καθημερινή παρουσία περιπόλων για την πρόληψη των πυρκαγιών, στο πλαίσιο της Πολιτικής Προστασίας κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες με τις αυξημένες θερμοκρασίες που επικρατούν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου