ΤΟΠΙΚΑ

Δανεικούς από τον ΠΑΟΚ

δανεικούς-από-τον-παοκ-851206

Στη μεταγραφική λίστα του Στράτου Γιδόπουλου προστέθηκαν ακόμη δυο ονόματα υποψήφιων να φορέσουν την φανέλα της Νίκης ποδοσφαιριστών. Ο έμπειρος παράγοντας κινείται για να πάρει δανεικούς από τον ΠΑΟΚ δύο νεαρούς που έχουν όμως κάποια εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες. Οι καλές σχέσεις που έχει ο Γιδόπουλος με τους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά αφήνουν αισιοδοξία για την απόκτηση των δυο παικτών, αλλά πρέπει να το θέλουν και οι ίδιοι για να φορέσουν τα κυανόλευκα.
Πρόκειται για τον Δημήτρη Παπαστεργίου και για τον Στέλιο Δελήμπαση. Ο Παπαστεργίου είναι γεννημένος στις 24 Μαρτίου του 1988, αγωνίζεται στην άμυνα και μετράει 26 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αφού είχε δοθεί δανεικός στον Θερμαϊκό Θέρμης και πέρυσι στη Δόξα Δράμας. Ο Δελήμπασης έχει γεννηθεί στις 4 Δεκεμβρίου του 1987, αγωνίζεται επίσης στα μετόπισθεν και πέρυσι αγωνίστηκε 18 φορές στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με τον Αγροτικό Αστέρα. Η αλήθεια είναι ότι για το δεύτερο υπάρχει δυσκολία να πειστεί να έρθει στη Νίκη, καθώς θα αναζητήσει ομάδα της δεύτερης κατηγορίας, όμως ο Στράτος Γιδόπουλος που είχε χθες προσωπική επαφή με τους δυο ποδοσφαιριστές, προσπαθεί να τους πείσει να έρθουν στη Νέα Ιωνία. Μάλιστα ίσως μέχρι την Κυριακή να έχει εξασφαλίσει την απάντησή τους.
Παράλληλα δύσκολη φαίνεται η παραχώρηση από την Καβάλα του Μάριου Μαυρούδη ως δανεικό στη Νίκη. Ο νεαρός κοιτάει ψηλότερα και επιθυμεί να βρει ομάδα της Β’ Εθνικής, την ώρα που ο Χατζηλιάδης φαίνεται πως για δεύτερη φορά θα παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού στο συγκρότημα της Νέας Ιωνίας και θα συνεχίσει στα κυανόλευκα.
Για τη Νίκη θετικό φινάλε αναμένεται να έχει και η υπόθεση απόκτησης του 29χρονου αμυντικού Δημήτρη Μοράλες, που έχει αγωνιστεί επίσης στην Δόξα Κατωκοπιάς, στη Λάρισα και στον Απόλλωνα Λάρισας και στη Γ’ Εθνική έχει παίξει 62 φορές. Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις και με τον Θανάση Γεωργίου που πέρυσι αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική με την φανέλα της Ζακύνθου, ενώ ενδιαφέρον συνεχίζει να υφίσταται και για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή Λευτέρη Τιούτιο.
Ο Θανάσης Γεωργίου πέρυσι έπαιξε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τη φανέλα της Ζακύνθου. Είναι γεννημένος το 1986 και αγωνίζεται στην δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής. Πέρυσι κατέγραψε 32 συμμετοχές στην τρίτη κατηγορία και πέτυχε μάλιστα τέσσερα γκολ. Η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά από το Στράτο Γιδόπουλο, που τον είχε μάλιστα δει στα ματς με τη Νίκη και του άρεσε.
Από κει και πέρα ο Δημήτρης Μοράλες αγωνιζόταν πέρυσι στον Παναργειακό, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στην Δόξα Κατωκοπιάς, στη Λάρισα και στον Απόλλωνα Λάρισας. Είναι αμυντικός, 29 ετών και στη Γ’ Εθνική έχει παίξει 62 φορές. Οσον αφορά στον Αλέκο Κακλαμάνο, το όνομά του ακούστηκε για τη Νίκη από την στιγμή που ο Στράτος Γιδόπουλος τού έχει καταθέσει πρόταση, αλλά σίγουρα δεν υπάρχουν πολλές βάσιμες ελπίδες ο έμπειρος ποδοσφαιριστής που έχει κάνει καριέρα στην Α’ Εθνική να απαντήσει θετικά.

Δεν βιάζεται
Πάντως ο Στράτος Γιδόπουλος δεν βιάζεται να κάνει επιλογές και να κλείσει συμφωνίες με παίκτες. Κοιτά στην αγορά και περιμένει να βρει ποδοσφαιριστές που να ταιριάζουν στα κριτήρια που θέτει. Θεωρεί ότι χρόνος υπάρχει και πως η Νίκη θα κάνει καλύτερες επιλογές από πέρυσι που αναγκάστηκε να «ψωνίσει» την τελευταία στιγμή. Αλλωστε σε συνεργασία και με τον προπονητή Χόρχε Μπάριος, που έρχεται την Παρασκευή μαζί με τους Μπένγκουα και Νάνι, θα προσπαθήσει να προχωρήσει στις καταλληλότερες κινήσεις ενίσχυσης, μια και από την περσινή ομάδα δεν φαίνεται πως θα παραμείνουν πολλοί παίκτες.

Την άλλη εβδομάδα ο Βαρέλα
Ο Γκουστάβο Βαρέλα, ο Ουρουγουανός χαφ, θα βρίσκεται μάλλον την άλλη εβδομάδα στον Βόλο, μια και ακόμη έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με την ομάδα του. Ετσι δεν θα έρθει όπως είχε ανακοινωθεί μαζί με τον Μπάριος και τους άλλους δυο συμπατριώτες του στην Ελλάδα. Μόλις φτάσει πάντως θα κληθεί να περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας και θα αποτελέσει παίκτη των κυανολεύκων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου