ΤΟΠΙΚΑ

Ζήτησε μείωση τιμών στο πάρκινγκ του Ο.Λ.Β.

ζήτησε-μείωση-τιμών-στο-πάρκινγκ-του-ο-578160

Ο Μιχ. Μιτζικός από τον Πρόεδρο του Οργανισμού Γιάννη Πρίγκο

Τον Ο.Λ.Β και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Γιάννη Πρίγκο, επισκέφθηκαν, ο επικεφαλής της «Δύναμης Βόλου» Μιχάλης Μιτζικός, συνοδευόμενος από τη Δημοτική Σύμβουλο Κατερίνα Τσοπουρίδου και το μέλος του Δ.Σ. ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Απόστολο Ραυτόπουλο.

Στη συνάντηση, ο πρόεδρος του ΟΛΒ ενημέρωσε τον επικεφαλής και τα στελέχη της «Δύναμης Βόλου» για θέματα που αφορούν την λειτουργία του Οργανισμού.

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούν τη λειτουργία του Σιλό, του λιμανιού, του πάρκινγκ, του επιβατικού σταθμού, των προς ενοικίαση καταστημάτων στο χώρο του κτιρίου όπου στεγάζεται και ο Οργανισμός, καθώς και για την παραλιακή ζώνη η οποία ανήκει στην αρμοδιότητα του Ο.Λ.Β.

Για το πάρκινγκ ο κ. Μιτζικός ζήτησε να μειωθούν οι τιμές ώστε το πάρκινγκ να εξυπηρετεί όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες, γεγονός που θα ενισχύσει την επισκεψιμότητα της παραλίας και του κέντρου γενικότερα.

Στο τέλος της ενημέρωσης – συζήτησης, ο κ. Μιτζικός ευχαρίστησε τον πρόεδρο και υποσχέθηκε πως η «Δύναμη Βόλου» και ο ίδιος προσωπικά, με όσες δυνάμεις διαθέτουν, θα είναι πάντα αρωγοί σε οποιαδήποτε ενέργεια θα βοηθήσει στην καλύτερη λειτουργία του Ο.Λ.Β., αφού αποτελεί ένα σημαντικό παράγοντα ζωής για τον τόπο μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου