ΤΟΠΙΚΑ

Ανάμεικτα συναισθήματα στην αγορά

ανάμεικτα-συναισθήματα-στην-αγορά-578253

Μέτριες οι αγορές τις πρώτες μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας

Κορυφώνεται η κίνηση στο εμπορικό κέντρο του Βόλου, με τη Μεγάλη Εβδομάδα να έχει ξεκινήσει μέτρια σε αγορές και τον εμπορικό κόσμο να διακατέχεται από ανάμεικτα συναισθήματα.

Τα ψώνια περιορίζονται στα άκρως απαραίτητα, κυρίως στα παιδικά παπούτσια και τις λαμπάδες, ενώ ο εμπορικός κόσμος αναμένει από σήμερα Μ. Τετάρτη να ξεκινήσει να δουλεύει η ένδυση, η οποία συνήθως «ανεβαίνει» τις τελευταίες μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας.

Πολλοί έμποροι εναποθέτουν τις ελπίδες τους για την πορεία των επιχειρήσεών τους στην κίνηση της αγοράς από σήμερα και μετά. Εξάλλου, η αγορά έχει βγει από ένα νεκρό τρίμηνο, ενώ και ο καιρός συνεχίζει να δυσκολεύει την πορεία της.

Το εμπορικό κέντρο κατακλύζεται από κόσμο, όμως αρκετοί καταναλωτές αποδεικνύεται ότι κατεβαίνουν για βόλτα. Τα πρώτα μηνύματα τις πρώτες μέρες της Μ. Εβδομάδας δεν ήταν τα πλέον ευχάριστα καθώς οι αγορές που πραγματοποιήθηκαν αποδείχθηκαν συγκρατημένες.

Οπως είπε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και Νέας Ιωνίας Κώστας Τσέλιος, «περιμένουμε αυτές τις μέρες οι καταναλωτές να ξεδιπλωθούν και να κάνουν τις αγορές τους.

Μέχρι στιγμής, η αγορά δουλεύει μέτρια. Στην προτίμηση των καταναλωτών είναι τα άκρως απαραίτητα δηλαδή το παιδικό υπόδημα και οι λαμπάδες. Σίγουρα πρέπει κάτι να γίνει, να ξεπαγώσει η κατάσταση» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Υπενθυμίζεται ότι η αγορά σήμερα Μ. Τετάρτη και αύριο Μ. Πέμπτη θα είναι ανοιχτά από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 2 το μεσημέρι και από τις 5.30 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ. Τη Μ. Παρασκευή θα είναι ανοιχτά από τη 1 το μεσημέρι μέχρι και τις 8 το βράδυ και το Μ. Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. Κυριακή του Πάσχα και Δεύτερα Πάσχα τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου