ΤΟΠΙΚΑ

Κινείται για ενίσχυση ο Γιδόπουλος

κινείται-για-ενίσχυση-ο-γιδόπουλος-851206

Για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας κινείται ο Στράτος Γιδόπουλος, αλλά τη θέση του όσον αφορά στην παραμονή του ή όχι δεν την έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, τουλάχιστον επίσημα… Στη μεταγραφική λίστα των κυανολεύκων προστέθηκαν κι άλλοι στόχοι, όπως οι Γεωργίου και Μοράλες, ενώ πρόταση φέρεται να έχει καταθέσει ο Γιδόπουλος και στον Κακλαμάνο, η περίπτωση του οποίου όμως φαίνεται δύσκολη έως ακατόρθωτη για τα δεδομένα της κατηγορίας.
Ο Θανάσης Γεωργίου κατάγεται από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, έχει αγωνιστεί στη Βέροια, ενώ πέρυσι έπαιξε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τη φανέλα της Ζακύνθου. Είναι γεννημένος το 1986 και αγωνίζεται στην δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής. Πέρυσι κατέγραψε 32 συμμετοχές στην τρίτη κατηγορία και πέτυχε μάλιστα τέσσερα γκολ. Η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά από το Στράτο Γιδόπουλο, που τον είχε μάλιστα δει στα ματς με τη Νίκη και του άρεσε.
Από κει και πέρα ο Δημήτρης Μοράλες αγωνιζόταν πέρυσι στον Παναργειακό, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στην Δόξα Κατωκοπιάς, στη Λάρισα και στον Απόλλωνα Λάρισας. Είναι αμυντικός, 29 ετών και στη Γ’ Εθνική έχει παίξει 62 φορές.
Ο Στράτος Γιδόπουλος φέρεται να έχει κάνει πρόταση και στον Αλέκο Κακλαμάνο. Στα 35 του χρόνια ο Κακλαμάνος μπορεί να αποτελεί πλέον στόχο ακόμα και για ομάδα της τρίτης κατηγορίας, ωστόσο η περίπτωσή του θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη και για τα οικονομικά δεδομένα της Νίκης, αλλά και γιατί ο ποδοσφαιριστής που πέρυσι αγωνίστηκε στην Κύπρο δεν φαίνεται να επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα για ομάδα της τρίτης κατηγορίας. Ετσι το όνομά του απλά ακούγεται για τη Νίκη και οι πιθανότητες να φορέσει την κυανόλευκη φανέλα είναι ελάχιστες.
Να θυμίσουμε ότι οι κυανόλευκοι έχουν δείξει ενδιαφέρον και για την απόκτηση του Λευτέρη Τιούτιου, όπως και για το δανεισμό του νεαρού Μάριου Μαυρούδη, καθώς και για τον Ουρουγουανό Γκουστάβο Βαρέλα.

Αφίξεις από την Ουρουγουάη την Παρασκευή
Ο Γκουστάβο Βαρέλα, αν όλα πάνε καλά, υπάρχει πιθανότητα να έρθει στην Αθήνα την Παρασκευή. Οι διαπραγματεύσεις με τον Ουρουγουανό βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και είναι πολύ πιθανόν να πει το τελικό «ναι». Εκείνη την ημέρα έχει προγραμματιστεί να έρθει και ο Χόρχε Μπάριος, όπως και οι Νάνι και Μπένγκουα, που όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσουν στην κυανόλευκη ομάδα. Οι δυο Ουρουγουανοί είχαν αφήσει καλές εντυπώσεις την περασμένη σεζόν και ο Γιδόπουλος θέλει να τους διατηρήσει στο ρόστερ.
Να θυμίσουμε ότι εκτός απροόπτου θα μείνουν και οι Σωτρίνης, Τάσσος, Καριώτης, Σβανιάς, Γουνελάς, ενώ η ΠΑΕ κινείται και για τον εκ νέου δανεισμό του Θανάση Μάγγου από τη Λάρισα και του Χατζηλιάδη από την Καβάλα.
Τη Δευτέρα εν τω μεταξύ αναμένεται να γίνει η πρώτη συνάντηση των παικτών με την τεχνική ηγεσία και από την Τρίτη θα ξεκινήσουν κάποιες δοκιμές παικτών. Προς το τέλος Ιουλίου σχεδιάζεται η ομάδα να ανέβει για την προετοιμασία της στα Χάνια Πηλίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου