ΤΟΠΙΚΑ

Χαμόγελα στην εμπορική αγορά ~ Σε ρυθμούς Πάσχα το κέντρο

χαμόγελα-στην-εμπορική-αγορά-σε-ρυθμο-580255

Πρώτα σε αγορές παιδικά παπούτσια και λαμπάδες

Διάπλατα χαμόγελα αστράφτουν στην εμπορική αγορά Βόλου. Η κίνηση στην καταστήματα κορυφώνεται με το παιδικό παπούτσι και τη λαμπάδα να έχουν την τιμητική τους. Στην τελική ευθεία για το Πάσχα η αγορά πλημμυρίζει από κόσμο για τις καθιερωμένες αγορές.

«Υπάρχει ιδιαίτερα καλή κίνηση», είπε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος με παιδικά παπούτσια «ΡΙΚΟΚΟ» Ειρήνη Δουλκέρογλου.

«Τα έθιμα σώσουν. Η νονά κατεβαίνει οπωσδήποτε στα καταστήματα και αγοράζει παιδικό παπούτσι και λαμπάδα. Στην περιοχή μας τιμά τις παραδόσεις με τις οποίες πρέπει να είμαστε κοντά, γιατί ωφελεί ποικιλοτρόπως» πρόσθεσε.

Η ίδια απέδωσε την αυξημένη κίνηση και στην ανανέωση του καταστήματος. «Το «ΡΙΚΟΚΟ» είναι φέτος φρέσκο, ανανεωμένο, με πολύ πράσινο, ecco. Αρεσε στον κόσμο και ανταποκρίθηκε» συμπλήρωσε.

Ο καταναλωτής μπορεί να βρει υποδήματα με τιμές που ξεκινούν από 30 ευρώ και φτάνουν τα 90-100 ευρώ σε εταιρείες, όπως η Moschino και η Camper, ανάλογα με την προτίμηση, είπε η ιδιοκτήτρια. Ο κύριος, όμως, όγκος υποδημάτων είναι γύρω στα 50-65 ευρώ.

Αυξημένη κίνηση με ικανοποιητικές αγορές στα εμπορικά καταστήματα επιβεβαιώνει και η υπεύθυνη του καλλιτεχνικού εργαστηρίου «έκφραση» Ιουλίου Ναουμίδου. «Ο καιρός δεν βοηθάει, όμως η κίνηση έχει ξεκινήσει. Ο κόσμος ψωνίζει με τις περισσότερες αγορές να είναι λαμπάδες.

Εμείς πηγαίνουμε καλύτερα σε σχέση με πέρυσι. Ολα κινούνται και πιστεύουμε ότι από τη Μ. Τετάρτη και μετά οι τρεις μέρες θα είναι ακόμη περισσότερο ικανοποιητικές. Φέτος δούλεψε και η Κυριακή των Βαΐων αν και δεν συμφωνώ με τη λειτουργία των καταστημάτων Κυριακές».

Τα πάνω του παίρνει ο εμπορικός κόσμος. Η υπεύθυνη του εργαστηρίου είπε ότι «προσπαθούμε κι εμείς να μπούμε στο κλίμα της εποχής και της κατάστασης. Εχουμε και καλά πράγματα και ωραίες τιμές. Ο πελάτης μπορεί να βρει λαμπάδες από 9 ευρώ μέχρι και 22 ευρώ. Ολες είναι χειροποίητες, ξεχωριστές, με ποιότητα» συμπλήρωσε.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου