ΤΟΠΙΚΑ

Μεγάλοι χορηγοί… για τη μεγάλη κατηγορία

μεγάλοι-χορηγοί-για-τη-μεγάλη-κατηγο-851206

Η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία, που είναι ο αποκλειστικός στόχος για τον Ολυμπιακό, απαιτεί και μεγάλους χορηγούς… και αυτό φάνηκε στη χθεσινή παρουσίαση των επίσημων χορηγών και υποστηρικτών της βολιώτικης ΠΑΕ για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 που έγινε στην Πορταριά Πηλίου, στο “Portaria Hotel & Spa”, παρουσία και χορηγών και της πλειοψηφίας του Δ.Σ. της ΠΑΕ.
Στην αρχή προβλήθηκε ένα πολύ καλό dvd με σύνθημα Σούπερ Λίγκα… ερχόμαστε και αναφορά σε έργα που έγιναν την προηγούμενη χρονιά επί διοίκησης Μπέου (νέα γραφεία, προπονητικό κέντρο στο Σέσκλο, αίθουσα vip στο ΕΑΚ, πούλμαν κ.λ.π.) καθώς και πλούσιο υλικό για τους επίσημους χορηγούς και για τους επίσημους υποστηρικτές της ομάδας.
Οι επίσημοι χορηγοί της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ είναι:
ΟΠΑΠ, PUMA, MASTER MEDIA, CASINO FINIX, ΕΤΕΚΑ, ΒΙΑΜΑΡ, SPRIDER STORES, MEXIL ΣΑΡΗΚΕΧΑΓΙΑΣ, HYUNDAI AΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ, ΒΑΡΟΥΤΣΙΚΟΣ.
Οι επίσημοι υποστηρικτές: ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ, ΒΡΥΣΣΑΣ, PORTARIA HOTEL & SPA, DOMOTEL XENIA ΒΟΛΟΥ, COCA COLA-3E, TOΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ & ΑΝΝΑ ΧΑΤΖΗ ΕΠΕ, ΙΩΑΝΝΟΥ Α.Ε. καθώς και ο επίσημος αρωγός SPORTVISION.
Στη εκδήλωση έδωσε το παρόν προσκεκλημένος από την ΠΑΕ ο αντιπρόεδρος ΠΣΑΤ Αντώνης Αντωνόπουλος, που μίλησε για την ανάγκη της αποκέντρωσης του ποδοσφαίρου και την ανάπτυξή του στην περιφέρεια, ενώ αναφερόμενος στο Βόλο και τον Αχιλλέα Μπέο ανέφερε ότι χάρηκε ιδιαίτερα που επέλεξε τον τόπο καταγωγής του και ανέλαβε την ΠΑΕ Ολυμπιακός, μεταφέροντας τις γνώσεις, την εμπειρία και τις ικανότητες που διαθέτει.
“Αυτοπροσκαλούμαι του χρόνου και θα είμαι πάλι εδώ, γιατί είμαι βέβαιος -και βάζω στοίχημα- ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα βρίσκεται στη Σούπερ Λίγκα. Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στο χώρο του ποδοσφαίρου, που να έχουν όραμα όπως ο Αχιλλέας Μπέος. Για τους Βολιώτες φιλάθλους παρουσιάζεται μία μοναδική ευκαιρία. Ο Βόλος δεν μπορεί να είναι στα αζήτητα στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι σύλλογος με ιστορία και μπορεί να γίνει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ένας υγιής ποδοσφαιρικός πόλος.
Σήμερα είναι το ξεκίνημα. Κέρδος από την άνοδο του Ολυμπιακού Βόλου στη Σούπερ Λίγκα θα έχει όλη η πόλη, καθώς και οι επιχειρηματίες της περιοχής. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό εν όψει της νέας χρονιάς και δύναμη στο διοικητικό συμβούλιο για να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του», ανέφερε ακόμη ο κ. Αντωνόπουλος, ενώ στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αχιλλέας Μπέος, που ευχαρίστησε τους χορηγούς, αλλά τόνισε ότι ο μεγαλύτερος χορηγός για μένα και για την ομάδα που εκπροσωπώ είναι οι φίλαθλοι.
“Από αυτούς ξεκινούν όλα. Γιατί μια ομάδα χωρίς φιλάθλους δεν μπορεί να έχει και χορηγούς. Αντίθετα, όταν υπάρχει συμπαράσταση και στήριξη από την τοπική κοινωνία και τους φιλάθλους, ο χορηγός είναι πιο εύκολο να διαφημιστεί.
Θα ήθελα να ζητήσω από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να στηρίξουν τους χορηγούς της ομάδας. Γίνεται μια πολύ σοβαρή δουλειά και οι άνθρωποι πιστεύουν σ’ αυτή την προσπάθεια.
Επίσης, θέλω να πιστεύω, ότι και οι φίλαθλοι από την πλευρά τους θα στηρίξουν το σύλλογο, θα γεμίσουν το γήπεδο και να είναι σίγουροι ότι του χρόνου ο Ολυμπιακός θα είναι στη Σούπερ Λίγκα. Ραντεβού στην επίσημη πρώτη στις 8 Ιουλίου στο ΕΑΚ, για να κάνουμε όλοι μαζί μία δυναμική αρχή” ανέφερε ο Αχιλλέας Μπέος.
Μετά το τέλος της παρουσίασης μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα, καθώς και η πρώτη έκδοση του περιοδικού Red News που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 5 Ιουλίου, ακολούθησε ένα ευχάριστο γεύμα και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επίσημη πρώτη στις 8 Ιουλίου στο ΕΑΚ.
*Σήμερα Σάββατο 9:00 μ.μ. καλούνται τα μέλη του Αustrian boys club να δώσουν το παρών στη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί και θα συζητηθούν θέματα προς ενημέρωση και λήψη αποφάσεων όσον αφορά στην οργάνωση και το σχεδιασμό των στόχων του κλαμπ και φυσικά της πρώτης προπόνησης της ομάδος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου