ΤΟΠΙΚΑ

Νέα αναβολή στη δίκη Μπέου – Δαλούκα

νέα-αναβολή-στη-δίκη-μπέου-δαλούκα-588207

Μία ακόμη αναβολή πήρε η δίκη του Αχιλλέα Μπέου. Ο νυν Δήμαρχος Βόλου και πρώην ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου, βρέθηκε να κατηγορείται από προϊόν υποκλοπής και να αντιμετωπίζει την κατηγορία εκβίασης του πρώην διαιτητή Γιώργου Δαλούκα πριν τον αγώνα Αρης – Παναθηναϊκός (0-1) το Σεπτέμβριο του 2010.

Λόγω παρέλευσης του ωραρίου η δίκη αναβλήθηκε για τις 20 Οκτωβρίου του 2015. Παρών ως μάρτυρας ήταν μεταξύ άλλων ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος.

«Είχα την υποχρέωση να παραστώ. Είναι μια υπόθεση στην οποία σύρομαι τα τελευταία χρόνια. Η κατηγορία είναι προϊόν υποκλοπής, έγινε συρραφή της μαγνητοφώνησης. Εχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη πως θα δικαιωθώ», δήλωσε αποχωρώντας ο Αχιλλέας Μπέος ο οποίος κατά την προσέλευσή του επιτέθηκε φραστικά στον δημοσιογράφο Α. Ασβεστά.

Ανακοίνωση Αχ. Μπέου

Από το Δήμαρχο Βόλου, Αχ. Μπέο, έγινε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Σχετικά με το υποτιθέμενο περιστατικό εναντίον του δημοσιογράφου Αρη Ασβεστά, έχω να δηλώσω ότι είναι γνωστό στο πανελλήνιο οι αήθεις και σχεδόν εμμονικές επιθέσεις που δέχομαι χρόνια από τον εν λόγω δημοσιογράφο και άλλους του επιπέδου του.

Δεν θα δώσω καμία συνέχεια γιατί απλά δεν δημιουργήθηκε κανένα επεισόδιο και δεν υπήρξε καμία επίθεση.

Υπήρξε δημόσια έκφραση γνώμης και κριτικής τα οποία απ’ όσο ξέρω είναι ακόμα ελεύθερα για όλους τους Ελληνες πολίτες.

Την κριτική βέβαια θα πρέπει κάποια στιγμή να μάθουν να δέχονται και οι δημοσιογράφοι που καθημερινώς κρίνουν όπως ο Αρης Ασβεστάς. Ιδιαίτερα τα «δημοσιογραφικά σκουπίδια» που στο παρελθόν επανειλημμένως δεν έχουν σεβαστεί ούτε το τεκμήριο αθωότητας, ούτε τα ανθρώπινα δικαιώματα αλλά ούτε και την οικογένεια».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου