Σε εκλογές η δημοτική παράταξη «Επιλογή Ευθύνης - Πάμε Μπροστά» την Κυριακή

Τελευταία ενημέρωση: 2015-03-27, 21:31:29
Σε εκλογές η δημοτική παράταξη «Επιλογή Ευθύνης - Πάμε Μπροστά» την Κυριακή

Νατάσσα Οικονόμου και Φώτης Λαμπρινίδης έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τη θέση

Το νέο επικεφαλής, μετά την παραίτηση του Πάνου Σκοτινιώτη, μεταξύ των μελών της δημοτικής της ομάδας, εκλέγει την Κυριακή 29 Μαρτίου, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βόλου, η δημοτική παράταξη «Επιλογή Ευθύνης - Πάμε Μπροστά».

Προς το παρόν ενδιαφέρον να αναλάβουν το τιμόνι του συνδυασμού έχουν εκφράσει η κ. Νατάσσα Οικονόμου και ο κ. Φώτης Λαμπρινίδης. Οι κ.κ. Απ. Παπατόλιας και Νίκος Στόικος λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα καταθέσουν υποψηφιότητα για τη διεκδίκηση της θέσης που συνεπάγεται αυξημένων ευθυνών.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της παράταξης, «ο νέος επικεφαλής αποφασίστηκε να εκλεγεί όχι μόνο από τα τέσσερα μέλη της δημοτικής ομάδας, όπως προβλέπει η νομοθεσία, αλλά από την ολομέλεια του συνδυασμού της «Επιλογής Ευθύνης - Πάμε Μπροστά», δίνοντας ένα δείγμα γραφής για το πώς η παράταξη αντιλαμβάνεται τη δημοκρατική λειτουργία και την ουσιαστική συμμετοχή των μελών της. Δικαίωμα ψήφου, δηλαδή, θα έχουν όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού, είτε διεκδίκησαν την εκλογή τους στο Δημοτικό Συμβούλιο είτε στα Συμβούλια των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων», τονίζεται στην ανακοίνωση της παράταξης, με την οποία καλούνται όλα τα μέλη του συνδυασμού να πάρουν μέρος στη συνέλευση και την εκλογή.

«Προχωράμε μπροστά. από τη θέση που μας έταξε με την ψήφο του ο Βολιώτικος λαός και με πλήρη συνείδηση της ευθύνη μας απέναντι στην τοπική κοινωνία. Το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν πρωτοβουλίες για την ανασύνταξη της δημοτικής μας παράταξης, την ανανέωση της φυσιογνωμίας της και τη διαμόρφωση μιας νέας, σύγχρονης αναπτυξιακής και κοινωνικής ατζέντας για τον Βόλο της επόμενης μέρας. Η παράταξή μας θα αναλάβει, ταυτόχρονα, πρωτοβουλίες για ευρύτερες αυτοδιοικητικές συνεργασίες, στην προοπτική ανασύνθεσης του τοπικού αυτοδιοικητικού χάρτη, με σταθερή πάντοτε την αντίληψη για μια αυτοδιοίκηση ανεξάρτητη και χειραφετημένη από κόμματα, κυβέρνηση και άδηλα συμφέροντα», επισημαίνεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
9
=