ΤΟΠΙΚΑ

Την εμπιστοσύνη των πολλών … ζητάει ο Αχ.Μπέος

την-εμπιστοσύνη-των-πολλών-ζητάει-ο-α-851206

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Αχιλλέας Μπέος μπορεί να έχει τονίσει αρκετές φορές ότι τον ενδιαφέρουν οι πολλοί και καλοί φίλαθλοι …αλλά όπως φαίνεται δεν θέλει και οι λίγοι μετρημένοι “κακοί” φίλαθλοι με τους οποίους έχει «συγκρουσθεί» και στο παρελθόν για αλλά θέματα να δημιουργούν προβλήματα …στην ομάδα που έχει ήδη αλλάξει σελίδα και επίπεδο και ετοιμάζεται για να αλλάξει και κατηγορία…
Σε σκληρή ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο Αχιλλέας Μπέος η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου απαντάει σε όσους αμφισβητούν τις κινήσεις που γίνονται με στόχο την επιστροφή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα με τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη να ζητά από τους φιλάθλους να έχουν εμπιστοσύνη στην ομάδα, ενώ επαναδιατυπώνει το σύνθημα “επιτέλους, ξυπνήστε την πόλη! Superleague ερχόμαστε!!!”
Σύμφωνα με πληροφορίες αφορμή για την ανακοίνωση αποτέλεσε το γεγονός ότι κάποιοι ενόχλησαν τηλεφωνικά άμεσους συνεργάτες του έχοντας μάλιστα και άποψη για μεταγραφές που έγιναν !!
Ο Αχιλλέας Μπέος ενοχλήθηκε με κάθε δίκιο τη στιγμή μάλιστα που έχει δώσει δείγματα γραφής οργανώνοντας και εξυγιαίνοντας την ΠΑΕ με στόχο φέτος την άνοδο…
Η ανακοίνωση του Αχιλλέα Μπέου αναφέρει: “Δυστυχώς, είμαστε αναγκασμένοι να απαντήσουμε σε αυτό το… ύφος. Κι επιτέλους, να καταλάβουν κάποιοι ότι αν δεν μπορούν να συγκρίνουν το λαμπρό παρελθόν με το… αβέβαιο μέλλον της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.
Τους ενημερώνουμε για τελευταία φορά να μην ξαναενοχλήσουν συνεργάτες της ΠΑΕ προσπαθώντας να τους επιβάλουν την άποψη και τη γνώμη τους.
Ο σημερινός Ολυμπιακός που όλοι οι υγιείς φίλαθλοί του είναι υπερήφανοι για αυτόν, λειτουργεί με αποφάσεις ενός και μόνο ανθρώπου: του προέδρου. Διοικείται δε από στελέχη επιλογής του προέδρου που κάνουν υπερήφανο τον ίδιο καθώς και όλον το Βόλο.
Λυπούμεθα που στο φετινό Ολυμπιακό δεν υπάρχουν ποδοσφαιριστές εθνικών ομάδων ή έστω επιπέδου Α Εθνικής, όπως είχατε… συνηθίσει στο λαμπρό παρελθόν.
Ντρεπόμαστε για τη νοοτροπία αυτή (ευτυχώς, μετρημένων φιλάθλων), που όμως με τις πράξεις τους δημιουργούν προβλήματα.
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ είναι ίσως η μοναδική ΠΑΕ που έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές, οι οποίες όμως θα ανακοινωθούν όταν αυτή κρίνει.
Ευτυχώς, για τους χιλιάδες υγιείς φιλάθλους μας και εμάς που διοικούμε, οι εποχές των καφέ και του πεζοδρομίου όπου ανακοινώνονταν οι μεταγραφές, έχει περάσει ανεπιστρεπτί.
Κλείνοντας, για αυτούς τους λίγους, κακοπροαίρετους και μίζερους, αν κάποιος από αυτούς έχει προβεί σε αγορά διαρκείας, μπορεί, αν επιθυμεί, να το επιστρέψει και να του επιστραφούν τα χρήματα.
Για τους χιλιάδες υγιείς φιλάθλους μας, τους συνιστώ ηρεμία, να έχουν εμπιστοσύνη στη διοίκηση και στο σπουδαίο προπονητή μας.
Να σταθούν δίπλα στην ομάδα και να είναι σίγουροι ότι τον ερχόμενο Μάη όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε αυτό που μας αξίζει….ΥΓ. Επιτέλους, ξυπνήστε την πόλη! Superleague ερχόμαστε!!!”.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου