ΤΟΠΙΚΑ

Γενική συνέλευση εμπόρων Μακρινίτσας

γενική-συνέλευση-εμπόρων-μακρινίτσα-602587

Σε Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιήσουν την Κυριακή, 29 Μαρτίου, στις 5 το απόγευμα στο ισόγειο του ξενοδοχείου Αχιλλέας, καλεί τα μέλη του ο Σύλλογος Επαγγελματιών Επιχειρηματιών και Εμπόρων Μακρινίτσας.

Θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν οριστεί η τροποποίηση του καταστατικού, η έγκριση του απολογισμού, η αύξηση μηνιαίας συνδρομής μελών, η εκλογή εφορευτικής επιτροπής και η προκήρυξη αρχαιρεσιών.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Αλέξανδρος Μπαϊράμης ενημερώνει ότι οι υποψηφιότητες για τις αρχαιρεσίες για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής επιτροπής, σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 2 του καταστατικού κατατίθενται εγγράφως με αίτηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο, το αργότερο μέχρι την 12η μεσημβρινή της 28ης Μαρτίου 2015.

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα συνεδριάσει την επόμενη εβδομάδα την ίδια ημέρα και ώρα στον ίδιο τόπο. Εάν δεν υπάρξει απαρτία κατά τη δεύτερη επαναληπτική Γενική Συνέλευση, θα συγκληθεί την επόμενη εβδομάδα η Γενική Συνέλευση την ίδια ημέρα και ώρα στον ίδιο τόπο όσα μέλη και αν είναι παρόντα.

Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση έχουν τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου