ΤΟΠΙΚΑ

Βολιώτης βιοπαλαιστής ο τυχερός του Τζόκερ

βολιώτης-βιοπαλαιστής-ο-τυχερός-του-τ-605067

Κέρδισε ποσό 600.000 ευρώ ~ 2,5 ευρώ άλλαξαν τη ζωή σε τρεις (!) οικογένειες

Σε Βολιώτη και μάλιστα βιοπαλαιστή χαμογέλασε η τύχη στην 1η κλήρωση κατά διαλογή της 1585ης του Τζόκερ την Κυριακή, χαρίζοντας 600.000 ευρώ.

Το ένα και μοναδικό δελτίο, που κέρδισε, παίχτηκε στο πρακτορείο του Δημήτρη Τριχιά, στην οδό Ορμινίου 95-97 στη Νέα Δημητριάδα, με τους αριθμούς: 10,13,24,38,45 και Τζόκερ τον αριθμό 8.

«Ο τυχερός πελάτης έπαιξε απλό δελτίο και κατάφερε με 2,5 ευρώ να μαντέψει όλους τους αριθμούς, που ανέδειξε η κληρωτίδα» είπε ο κ. Τριχιάς.

Ηταν ο πρώτος, είπε ο ίδιος, που μπήκε στο μαγαζί την Κυριακή, την ημέρα της κλήρωσης, νωρίς το πρωί.

Ο πρώτος και σε κέρδη στην κλήρωση του Τζόκερ την Κυριακή παρά το μικρό ποσό που έπαιξε, σε αντίθεση με άλλους παίκτες.

Σκληρά εργαζόμενος ο κάτοχος του δελτίου είχε την εύνοια της τύχης με το μέρος του, αλλά και τριών συνολικά οικογενειών.

«Πρόκειται για βιοπαλαιστή. Εναν άνθρωπο που συντηρεί τρεις οικογένειες με τις οποίες μένουν σχεδόν μαζί » είπε ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου.

Το πρακτορείο την οδό Ορμινίου 95-97 έχει ξαναδώσει 5άρια, όμως, πρώτη φορά τα κέρδη ήταν τόσο πολλά και μάλιστα εν μέσω οικονομικής κρίσης.

Πολλοί από τους παίκτες – πελάτες του, είπε ο κ. Τριχιάς, κέρδισαν ποσά της τάξεως των 50.000-60.000 ευρώ και αρκετοί περισσότεροι μικρότερα.

Αν το Τζόκερ όμως είχε βγάλει τζακ ποτ, τα κέρδη την Κυριακή θα ήταν πολλαπλάσια.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου