ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Περίληψη διακήρυξης δημοπρασίας

περίληψη-διακήρυξης-δημοπρασίας-609009

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ: ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ: ΖΑΓΟΡΑΣ ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ

Ημερομηνία 19/03/2015

Αριθμ. Πρωτ. 2122 ΑΔΑ: 7ΙΑΒΩΡΚ-Ζ5Ψ

Περίληψη διακήρυξης δημοπρασίας για την μίσθωση χώρου στέγασης της Υπηρεσίας Καθαριότητας [Αμαξοστάσιο]

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Προκηρύσσει δημοπρασία για τη μίσθωση ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος στέγασης της υπηρεσίας καθαριότητας [Αμαξοστάσιο].

Το ακίνητο πρέπει να έχει έκταση 600-800τ.μ. να βρίσκεται εντός των ορίων της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Δημητρίου του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου και να παρέχει στεγασμένους κλειστούς χώρους, προκειμένου να παρέχεται η δυνατότητα στάθμευσης, αποθήκευσης και συντήρησης των οχημάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση της διακήρυξης.

Οι προσφορές ενδιαφέροντος κατατίθενται στο γραφείο πρωτοκόλλου Τσαγκαράδας που στεγάζεται στο πρώην Δημαρχείο του Δήμου Μουρεσίου και παραδίδονται στη συνέχεια στην αρμόδια επιτροπή του άρθρου 7 του ΠΔ 270/81, η οποία με επιτόπιο έρευνα, κρίνει περί της καταλληλότητας των προσφερομένων ακινήτων και περί του αν ταύτα πληρούν τους όρους της οικείας διακηρύξεως, συντασσόμενης σχετικής εκθέσεως, εντός δέκα (10) ημερών από της λήψεως των προσφορών. Οι λόγοι αποκλεισμού ακινήτου τινός αιτιολογούνται επαρκώς στην έκθεση.

Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης της δημοπρασίας παρέχονται τις ημέρες Δευτέρα & Πέμπτη και ώρες 9.00πμ έως 11.00πμ από το γραφείο πρωτοκόλλου Τσαγκαράδας που στεγάζεται στο πρώην Δημαρχείο του Δήμου Μουρεσίου και στο τηλέφωνο 2426 3 50208.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΟΥΤΣΑΦΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου