ΤΟΠΙΚΑ

Εκδήλωση στο ΚΗΦΗ Αγριάς

εκδήλωση-στο-κηφη-αγριάς-613044

Στο πλαίσιο δραστηριοτήτων του Κ.Η.Φ.Η. Αγριάς της Κ.Ε.Κ.Π.Α. – Δ.Ι.Ε.Κ. Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης-Δημοτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Δήμου Βόλου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την Τσικνοπέμπτη και συνάμα την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Προσφέρθηκαν γλυκά, αναψυκτικά και διάφορα εδέσματα που έφτιαξαν οι ωφελούμενοι και το προσωπικό και ανταλλάχθηκαν ευχές για καλή χρονιά και καλή σαρακοστή. Διασκέδασαν όλοι μαζί με μουσική και χορό σε μια ζεστή ατμόσφαιρα μέχρι αργά το μεσημέρι. Στη γιορτή παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ κ. Δημήτριος Μυλωνάς, μέλη και φίλοι του ΚΗΦΗ.

Στην επιτυχία της εκδήλωσης συνέβαλλαν χορηγοί όπως το εργοστάσιο της ΕΨΑ, η κάβα Μαλαματίνη και Φιλίππου, το κατάστημα Παπαβασιλείου καθώς και ο φούρνος Παλαιοκαρίτη για την υπέροχη βασιλόπιτα που πρόσφερε.

Τα ΚΗΦΗ είναι συγχρηματοδοτούμενες δομές και λειτουργούν στο πλαίσιο της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης Α.Ε.) για την υλοποίηση της πράξης «Ενέργειες στήριξης ηλικιωμένων και λοιπών ατόμων που χρήζουν βοήθειας για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των εμμέσως ωφελούμενων ατόμων» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου