ΤΟΠΙΚΑ

Ολοκληρώθηκαν τα έργα στο χείμαρρο Κερασιώτη

ολοκληρώθηκαν-τα-έργα-στο-χείμαρρο-κε-615261

Αντιπλημμυρική θωράκιση στο δημοτικό διαμέρισμα Κερασιάς

Αντιπλημμυρική θωράκιση στην περιοχή της Κερασιάς παρέχει το έργο που μόλις ολοκληρώθηκε και αφορά στη αντιπλημμυρική θωράκιση του χειμάρρου Κερασιώτη.

Το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Κερασιάς και η τοπική σύμβουλος Αντωνία Χασιώτη με αφορμή την ολοκλήρωση του έργου εξέφρασε την ικανοποίησή της καθώς μετά από αρκετά χρόνια που οι μελέτες παρέμειναν στα συρτάρια το συγκεκριμένο έργο πήρε σάρκα και οστά με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Η κ. Χασιώτη μάλιστα εκφράζει την ικανοποίηση των κατοίκων της περιοχής αλλά και δημόσιες ευχαριστίες προς τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κων. Αγοραστό, την αντιπεριφερειάρχη Δ. Κολυνδρίνη, την τεχνική υπηρεσία της Περιφέρειας καθώς επίσης τον αντιδήμαρχο Ρ. Φεραίου Δημ.Παλληκάρη και την διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου για τη συνεργασία που υπήρξε για το έργο και σημειώνει ότι πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που βάζει τέλος στον εφιάλτη των πλημμυρών που είχαν ζήσει έντονα οι κάτοικοι της περιοχής το 2009, όταν έσπασε ο Κερασιώτης και πλημμύρισαν σπίτια και αγροτικές εκτάσεις και είχε υποστεί σοβαρές ζημιές η οδοποιία

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου