ΤΟΠΙΚΑ

Παρά θιν αλός

παρά-θιν-αλός-851206

Δεν πα’ να λέει ο Παυλόπουλος και οι λοιποί ότι η αποχή έφαγε τη ΝΔ και έφερε τη χασούρα; Ο Καραμανλής την έχει στημένη στην Ντόρα. Και επειδή δεν κάνει να το πει ο ίδιος, βάζει του δικούς του που δίνουν τη «γραμμή».

Οπως έγραψε ο επικοινωνιολόγος του Γιάννης Λούλης χθες στην ιστοσελίδα του, «το κυβερνών κόμμα έχασε έδαφος μέσα από το περιστατικό της διαφυγής του υπόπτου, και ίσως ακόμη περισσότερο υπέστη φθορά λόγω της υπερβολικής σκληρότητας που επέδειξε η δικαιοσύνη στα παιδιά του διαφυγόντος”

Ολα ήρεμα πάντως κινούνται στη ΝΔ. Παράδειγμα, η κουβέντα του Κυριάκου Μητσοτάκη σε ραδιοσταθμό «υπάρχει η ΝΔ των κυβερνητικών στελεχών και η ΝΔ των τοπικών κοινωνιών»

Η δε αταλάντευτη γραμμή στο κόμμα επιβεβαιώνεται και από την Κατερίνα Παπακώστα, που όχι μόνο ζήτησε συνεργασία με τον ΛΑΟΣ, αλλά υπέδειξε και συμμετοχή βουλευτών του στην κυβέρνηση.

Αντε πάλι τα ίδια. Στο ΠΑΣΟΚ κάποιοι προβληματίζονται αν θα ράψουν τώρα υπουργικά κοστούμια ή μετά το καλοκαίρι, που θα έχουν χάσει και μερικά κιλά λόγω μπάνιων.

Να πάρω τώρα καλοκαιρινή άδεια μετά επιδόματος ή μετά την ανακοίνωση των νέων οικονομικών μέτρων μέχρι το τέλος του μήνα;

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου