ΤΟΠΙΚΑ

Υπογράφει στη Νίκη ο Τσώλης

υπογράφει-στη-νίκη-ο-τσώλης-851206

Την πρώτη της μεταγραφή αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ημέρες η ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου. Οι κυανόλευκοι που θα αγωνιστούν στη Γ’ Εθνική και τη νέα σεζόν φέρονται να έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Παναγιώτη Τσώλη και μένουν μόνο οι υπογραφές για να ολοκληρωθεί το θέμα της απόκτησής του.
Η νέα διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης και συγκεκριμένα η Επιτροπή που έχει καταρτιστεί ειδικά για το τμήμα μπάσκετ, μίλησε με τον 28χρονο καλαθοσφαιριστή και του εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στο ρόστερ της ομάδας. Βασικός λόγος που ο Τσώλης φαίνεται να προτιμά τελικά τη Νίκη από τη Μεταμόρφωση είναι τα συναισθήματα που τον δένουν με την ομάδα από την οποία ξεκίνησε. Επίσης σημαντική προϋπόθεση είναι η εμπιστοσύνη που δείχνει στη νέα διοίκηση της Ερασιτεχνικής, καθώς αν δεν είχε αλλάξει το διοικητικό καθεστώς δύσκολα θα αποφάσιζε να ντυθεί ξανά στο κυανόλευκα.
Ο Παναγιώτης Τσώλης ξεκίνησε το μπάσκετ από την ομάδα της Νίκης Βόλου. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό με τα χρώματα του οποίου αγωνίστηκε στη Β’ Εθνική, ενώ πέρυσι έπαιξε στο Νότιο Ομιλο της Γ’ Εθνικής με την Ιεράπετρα. Για προσωπικούς λόγους όμως αποφάσισε να επιστρέψει στο Βόλο και συζητώντας με τους ανθρώπους της Νίκης συμφώνησε να συνεχίσει στη Νέα Ιωνία την καριέρα του.
Σήμερα μάλιστα ίσως μπουν και οι υπογραφές και ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του Βολιώτη καλαθοσφαιριστή. Ο Τσώλης έρχεται να ενισχύσει σημαντικά την περιφέρεια των κυανολεύκων, που φέτος θα προσπαθήσουν να κάνουν τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Από κει και πέρα ίσως υπάρξει και μια άλλη επιστροφή… Ο Κώστας Κυλεριώτης που είχε αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση δέχεται πιέσεις για να επιστρέψει και να αγωνιστεί. Μάλιστα και ο Κυλεριώτης υπό το νέο καθεστώς σκέφτεται να αναιρέσει την απόφασή του και να αγωνιστεί ακόμη ένα χρόνο.
Από κει και πέρα οι άνθρωποι της Νίκης θα κινηθούν και για έναν ή δύο ψηλούς παίκτες που θα συμπληρώσουν την πολύ δυνατή περιφέρεια που θα διαθέτει πλέον.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου