ΤΟΠΙΚΑ

Αγριος ξυλοδαρμός πριν την κάλπη!

αγριος-ξυλοδαρμός-πριν-την-κάλπη-851206

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε 50χρονος χθες το πρωί μπροστά από το εκλογικό τμήμα Μελισσατίκων από συγγενικό του πρόσωπο. Με σοβαρά τραύματα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο και εισήχθη άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και νοσηλεύεται.

Ο 50χρονος δέχθηκε ανελέητο ξυλοκόπημα με γροθιές και κλωτσιές από τον 35χρονο κουνιάδο του. Οι δυο τους συναντήθηκαν στις 8:15 το πρωί κοντά στο Δημοτικό Σχολείο Μελισσατίκων. Οικογενειακές τους διαφορές (κτηματικές), σύμφωνα με την αστυνομία, επιχειρήθηκαν να λυθούν στο σημείο και η συζήτηση μεταξύ τους κατέληξε σε έντονη λογομαχία.

Υπό την επήρεια μέθης, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ήταν ο 50χρονος από το Βόλο, κάτοικος Ιωαννίνων.

Ο 35χρονος κάτοικος Μελισσατίκων πάνω στον καβγά του επιτέθηκε, τον ξυλοκόπησε και του προκάλεσε βαριά σωματική βλάβη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο άντρες είχαν συμπλακεί και το προηγούμενο βράδυ σε μπαρ που ανήκει σε φιλικό τους πρόσωπο, ωστόσο ο καβγάς τους δεν πήρε έκταση λόγω παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και κρατείται, προκειμένου σήμερα να προσαχθεί ενώπιον εισαγγελέα.
Σοβαρή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του 50χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αχιλλοπούλειου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου