ΤΟΠΙΚΑ

Αναμενόμενα για τον ΣΥΡΙΖΑ

αναμενόμενα-για-τον-συριζα-851206

Με συγκρατημένη αισιοδοξία παρακολουθούσαν τα αποτελέσματα στο εκλογικό τους κέντρο στην οδό Ιάσωνος χθες οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς τα πρώτα αποτελέσματα έδιναν ιδιαίτερα χαμηλά ποσοστά στην παράταξη κατατάσσοντάς την στις τελευταίες θέσεις στην Ευρωβουλή.

Η αλλαγή ωστόσο που άρχισε να επέρχεται στα αποτελέσματα των ποσοστών που έλαβαν τα κόμματα με τη συγκέντρωση όλο και περισσότερων αποτελεσμάτων δημιούργησε κλίμα αισιοδοξίας για το τελικό ποσοστό του κόμματος.

Ικανοποιημένος πάντως από το αποτέλεσμα δήλωνε χθες ο Γραμματέας της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας Κώστας Δελημήτρος, ο οποίος επισήμανε μεταξύ άλλων πως «από τα πρώτα αποτελέσματα διαφαίνεται μια σημαντική αύξηση του ποσοστού μας από τις τελευταίες Ευρωεκλογές. Σημαντικό είναι πως σε όλη την προεκλογική διαδικασία καταφέραμε να ενταχθεί πάρα πολύς κόσμος στην προσπάθεια που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ να μην υποβάλλονται τα μικρά κόμματα στο παιχνίδι των δύο μεγάλων κομμάτων από αύριο».

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην επίθεση που δέχθηκε η παράταξη, τονίζοντας ότι «μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να δέχθηκε μεγάλη επίθεση, αλλά είναι μια παράταξη που θέτει στόχους, παλεύει καθημερινά και συγκρούεται με το σύστημα. Κρατάμε τις δυνάμεις μας και συνεχίζουμε, γιατί όποια προσπάθεια και αν έγινε για να χτυπηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, απέτυχε», ενώ πεποίθηση του κ. Δελημήτρου αποτελεί και το γεγονός πως σε ενδεχόμενες βουλευτικές εκλογές η δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ και των αριστερών κινημάτων γενικότερα θα ενισχυθεί σημαντικά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου