ΤΟΠΙΚΑ

«Θα είναι νίκη των ξεχασμένων και των αδικημένων»

θα-είναι-νίκη-των-ξεχασμένων-και-των-α-851206

“Στις 7 Ιουνίου θα νικήσουμε γιατί η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ είναι ψήφος ελπίδας” τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας χθες σε προεκλογική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη.
Στις 7 Ιουνίου, τόνισε, δίνουμε ψήφο ελπίδας και εμπιστοσύνης στο ΠΑΣΟΚ και στις πολιτικές που μπορούν να μας οδηγήσουν στο μέλλον και πρόσθεσε ότι με τη νίκη του ΠΑΣΟΚ ανοίγει ο δρόμος για την αυτοδυναμία στις εθνικές εκλογές. Την Κυριακή, τόνισε ο κ. Παπανδρέου δίνουμε μια μεγάλη μάχη και έχουμε απέναντί μας όλες τις δυνάμεις του κατεστημένου και τα συμφέροντα που δεν αντέχουν ένα κράτος δικαίου. Δεν αντέχουν, πρόσθεσε, το ΠΑΣΟΚ να μιλάει για πράγματα που πρέπει να αλλάξουν, για τη δύναμη του Έλληνα και της Ελληνίδας. Γι αυτό καλλιεργούν την αντίληψη ότι όλοι ίδιοι είναι. Γιατί χωρίς επιλογές ο πολίτης παραδίδεται.
Η νίκη της 7ης Ιουνίου, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, θα είναι νίκη εκείνων που αδικήθηκαν, αγνοήθηκαν και περιφρονήθηκαν από την πολιτική της δεξιάς, που τους έβαλε στο περιθώριο της κοινωνίας. Θα είναι νίκη των πολλών και γι αυτό δεν πρέπει να πάει ούτε μία ψήφος χαμένη.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη συμμετοχή των πολιτών στις εκλογές τονίζοντας ότι την Κυριακή δεν πρέπει να λείψει κανένας, γιατί “η νέα πορεία μας χρειάζεται όλους”.
Η ψήφος στη Νέα Δημοκρατία, ανέφερε ο κ. Παπανδρέου, θα σήμαινε ψήφο σε αυτούς που βύθισαν την Ελλάδα στην κρίση, σε αυτούς που επενδύουν στο ψέμα, στην πόλωση και στη συκοφαντία.
Ο κ. Παπανδρέου προκάλεσε για μία ακόμη φορά τον κ. Καραμανλή να μιλήσει “για μία φορά με ειλικρίνεια” και να πει ποιούς νέους φόρους ετοιμάζεται να επιβάλλει μετά τις ευρωεκλογές και με πόσα νέα βάρη θα φορτώσει τη μέση ελληνική οικογένεια.

Κοινά αποδεκτή
λύση για ΠΓΔΜ

Τη θέση του ΠΑΣΟΚ για το ζήτημα της ΠΓΔΜ τόσο αναφορικά με τις διμερείς σχέσεις όσο και με την προοπτική ένταξης της γειτονικής χώρας στην ΕΕ ξεκαθάρισε για μια ακόμη φορά ο Γιώργος Παπανδρέου κατά την επίσκεψή του, στη Βεργίνα και τους Τάφους των Βασιλέων.

«Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους» είπε ο κ. Παπανδρέου και πρόσθεσε: «Θέλουμε τα Σκόπια στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά το δρόμο τους προς την Ευρώπη θα ανοίξει η αμοιβαία αποδεκτή λύση, η οποία ταυτόχρονα θα αποκαταστήσει και τις σχέσεις Ελλάδας – Σκοπίων». Επίσης, απέκλεισε με κατηγορηματικό τρόπο οποιαδήποτε λύση διπλής ονομασίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου