ΤΟΠΙΚΑ

«Στην παλιά γειτονιά» του Βόλου

στην-παλιά-γειτονιά-του-βόλου-851206

Σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις τους τα τελευταία χρόνια, τέσσερις κυρίες του ελαφρού τραγουδιού, η Κλειώ Δενάρδου, η Άντζελα Ζήλεια, η Ζωή Κουρούκλη και η Νάντια Κωνσταντοπούλου θα βρεθούν στο Βόλο για μια συναυλία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Ιουνίου στις 9.15 το βράδυ στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα». Οπως επισημαίνουν οι διοργανωτές πρόκειται για “μια βραδιά αφιερωμένη στους ανθρώπους που μας γέννησαν, σε αυτούς που σήμερα λέμε “Τρίτη ηλικία””. Οι τέσσερις ερμηνεύτριες, οι οποίες έχουν πολύ αξιόλογες καλλιτεχνικές περγαμηνές και ζηλευτά βραβεία στο βιογραφικό τους, θα ξεναγήσουν το φιλόμουσο κοινό σε αξέχαστα μουσικά μοτίβα και τραγούδια που σημάδευσαν ανεξίτηλα τις καρδιές χιλιάδων φιλόμουσων.
Πριν από πολλά χρόνια ο Γιώργος Μουζάκης έγραψε ένα τραγούδι για την Αντζελα Ζήλεια με τίτλο «Να ξεχάσω ποτέ δεν μπορώ τον παλιό τον καλό τον καιρό, μια γωνιά στην παλιά γειτονιά». Αυτό το τραγούδι έγινε ο τίτλος της συναυλίας που αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τους φίλους της παλιάς καλής εποχής. Ενα μουσικό ταξίδι μέσα από διαχρονικά τραγούδια μεγάλων συνθετών συνθέτουν το πρόγραμμα της συναυλίας που τιτλοφορείται «Μια γωνιά στην παλιά γειτονιά». Πρόκειται ουσιαστικά για ένα νοσταλγικό σεργιάνι στην παλιά γειτονιά των παιδικών μας χρόνων με τις χαρές και τις λύπες και με την ανάμνηση δικών μας ανθρώπων που σήμερα δεν υπάρχουν…
Το πρόγραμμα της συναυλίας επιμελήθηκε ο Πάνος Δέρβος, που είναι και επικεφαλής της ορχήστρας. Συμμετέχει στο τραγούδι και η Ελεάνα Περβαινά. Η συναυλία πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Καλλιτεχνικού Οργανισμού του Δήμου Βόλου με χορηγό επικοινωνίας την ΤRT και το Ράδιο ΒΕΡΑ. Η προπώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται από το ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου (τηλ. 24210 32818), ενώ ισχύουν και εισιτήρια της Εργατικής Εστίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου