ΤΟΠΙΚΑ

Στην καρδιά της αγροτιάς

στην-καρδιά-της-αγροτιάς-851206

Την περιοχή του Αλμυρού επισκέπτεται σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργος Παπανδρέου.

Οι επιτελείς της Ιπποκράτους έκαναν αποδεκτό το αίτημα της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας και τελικά επελέγη -σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ- ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου να μεταβεί σήμερα στον Αλμυρό, για να πραγματοποιήσει επίσκεψη σε αγροτική επιχείρηση.

Η απόφαση για την επίσκεψη του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ στον Αλμυρό ελήφθη χθες νωρίς το απόγευμα σε «στενό κύκλο συνεργατών του», οι οποίοι μόλις πήραν το πράσινο φως, ενημέρωσαν τα στελέχη της Μαγνησίας για την απόφαση του κ. Παπανδρέου να επισκεφτεί την αγροτική μονάδα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα φτάσει στον Αλμυρό στις 12 το μεσημέρι και θα επισκεφτεί στην περιοχή Τσιγκέλι Αλμυρού ένα πρότυπο θερμοκήπιο με οπωροκηπευτικά.

Σήμερα το βράδυ ο Γιώργος Παπανδρέου μιλάει στην Λάρισα και η συγκέντρωση αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, όπως εκτιμούν οι διοργανωτές της.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σήμερα το βράδυ από την καρδιά της Θεσσαλίας έχει στόχο αφενός να απευθυνθεί καταρχήν στο λαό της Θεσσαλίας, που θεωρείται ένας προνομιακός χώρος λόγω του έντονου αγροτικού στοιχείου για το ΠΑΣΟΚ. Αφετέρου θα επιδιώξει να ξεδιπλώσει το σχέδιο του ΠΑΣΟΚ για την επόμενη διακυβέρνηση, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στον αγροτικό τομέα.

Στην ομιλία του ο Γιώργος Παπανδρέου θα επαναλάβει το δίλημμα «Αλλάζουμε ή βουλιάζουμε», υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι το ΠΑΣΟΚ είναι απολύτως έτοιμο να κυβερνήσει, όποτε και εάν γίνουν οι επόμενες εκλογές. Η ομιλία του θα στηριχθεί στο τρίπτυχο των πολιτικών αξόνων που περιλαμβάνουν τρία βασικά μηνύματα: « Δεν πάει άλλο», « Ώρα για αλλαγή» και «Πώς θα κυβερνήσουμε».

«H πολιτική δυναμική μας στηρίζεται και ενισχύεται με την ειλικρινή σχέση που οικοδομήσαμε με τους πολίτες. Mε τη συνεχή αποκάλυψη των αδυσώπητων για την πλειοψηφία του λαού πολιτικών της NΔ. Mε την κατάθεση προτάσεων και θέσεων για όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες» τόνιζαν χθες στελέχη της Ιπποκράτους στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Ο Γιώργος Παπανδρέου θα εμφανιστεί σήμερα με συγκεκριμένες προτάσεις για την έξοδο της Ευρώπης και της χώρας από την οικονομική κρίση και παράλληλα θα θίξει τα προβλήματα που καίνε τον πολίτη στην καθημερινότητά του, αλλά και τα σκάνδαλα που αποτελούν μόνιμο πλέον πονοκέφαλο για την κυβέρνηση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου