ΤΟΠΙΚΑ

Αρβανίτης και Ανδρίκος στον Ολυμπιακό

αρβανίτης-και-ανδρίκος-στον-ολυμπιακ-851206

Ολοκληρώθηκε χθες και το τυπικό μέρος μιας ακόμη σημαντικής μεταγραφής από τον Ολυμπιακό, που προχώρησε και ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Αρβανίτη για τα δύο επόμενα χρόνια. Ο 29χρονος αμυντικός από τον ΟΦΗ έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον τεχνικό Σάκη Τσιώλη στον Πανηλειακό, κερδίζοντας μάλιστα μαζί του άνοδο την Α Εθνική, όπως έχουν πανηγυρίσει άνοδο με τον τεχνικό του Ολυμπιακού και οι Σωτήρχος, Πλιάγκας, που επίσης έχουν αποκτηθεί…
Παράλληλα, παίκτης του Ολυμπιακού είναι από χθες και ο ταλαντούχος 20χρονος Στέλιος Ανδρίκος, που προέρχεται από την ΑΕΚ, αγωνίσθηκε και στον Αήττητο Σπάτων και υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο.
Στο μεταξύ σήμερα ίσως υπάρξουν νέες ανακοινώσεις για τους ξένους της νέας ομάδας, αφού χθες υπήρχε σύσκεψη στην Αθήνα μεταξύ του προέδρου Αχιλλέα Μπέου, του προπονητή Σάκη Τσιώλη, αλλά και του μάνατζερ της ομάδας Τάκη Γιαννόπουλου, που επέστρεψε από ένα ακόμη διερευνητικό ταξίδι στην Αργεντινή.
Ο Τάκης Γιαννόπουλος έχει ενημερώσει Μπέο και Τσιώλη και για τα προηγούμενα ταξίδια του σε Αργεντινή, Ελβετία και Σλοβενία, αλλά απ’ ότι φαίνεται ο Καρδιτσιώτης τεχνικός επιμένει κατ’ αρχήν στις λεγόμενες δοκιμασμένες λύσεις για να γίνει ενίσχυση ουσίας, ενώ μελετάται προσεκτικά κάθε πρόταση με προτίμηση κυρίως στους ξένους που γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα.
Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι ένας Αργεντίνος θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα και η μεταγραφή του θα προκαλέσει αίσθηση, ενώ υπήρξε επαφή των «ερυθρόλευκων» με τον 33χρονο Αργεντινό φορ Μπούστος Μοντόγια, που έχει περάσει από τον Λεβαδειακό. Θυμίζουμε πως ο ποδοσφαιριστής που πέρσι σε 25 ματς πέτυχε 8 γκολ και φέτος σε 9 αγώνες 2, αποχώρησε τον περασμένο Γενάρη, διαμαρτυρόμενος για οφειλόμενα και μάλιστα προχώρησε σε καταγγελία στη FIFA και πρώτα πρέπει να δοθεί ένα τέλος στην αντιδικία του Μοντόγια με τον Λεβαδειακό.
Ακόμη φαίνεται να “παίζουν” και τα ονόματα του Χιλιανού Χοσέ Χέρες, που έπαιξε σε Εθνικό και Σέρρες του Καμερουνέζου Ενταου Μουσταφά Καμάλ, που πέρασε από τη Βέροια και τελευταία ήταν στο Παραλίμνι της Κύπρου, ενώ υπάρχει και ένας Βραζιλιάνος που μπορεί να έρθει δανεικός από την Ξάνθη. Πρόκειται για τον Ντορίβα Ντοριβάλ, που μάλιστα έπαιξε φέτος σε 18 ματς, ενώ στα υπ’ όψιν ήταν και οι Λεοζίνιο από Καλαμαριά και Σερζίνιο που έφυγε από τον Πιερικό, ενώ από την ομάδα της Κατερίνης προέρχεται και ο Θανάσης Παντελιάδης, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε ο Ολυμπιακός.
Στο θέμα των Ελλήνων έχουν ακουσθεί και ονόματα, όπως των Κιάσσου, Αγγελόπουλου, Αγρίτη, Παππά, Κριπιντίρη, Ναλπάντη, Καραγκούνη…
Ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει ως τώρα τους Δημήτρη Πλιάγκα από τον Ιωνικό, το Γιάννη Σωτήρχο από το Θρασύβουλο, τον Ευθύμη Κοτίτσα (δανεικό για 1 χρόνο από την Ξάνθη), τον Νίκο Ψυχογιό από τον Ηρακλή, τον Γάλλο μεσοεπιθετικό Τζιμί Τσάνα, τον Στελιο Ανδρίκο από την ΑΕΚ και τον Αρβανίτη από τον ΟΦΗ.
Το πρώτο ραντεβού της νέας περιόδου για το νέο Ολυμπιακό της ανόδου είναι στις 8 Ιουλίου στο Βόλο. Η ομάδα θα ανέβει στο Καρπενήσι από 28 Ιουλίου έως 14 Αυγούστου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου