ΤΟΠΙΚΑ

Ο κατάλληλος άνθρωπος

ο-κατάλληλος-άνθρωπος-851206

Δεν ευτύχησε το Νοσοκομείο του Βόλου την τελευταία εικοσαετία να καταξιωθεί στη συνείδηση της τοπικής κοινής γνώμης ως νοσηλευτικό ίδρυμα, το οποίο παρέχει άριστες υπηρεσίες στους πολίτες. Μπορεί να διαθέτει γιατρούς πανελλαδικού κύρους και εργαζομένους που ξεπερνώντας τα εμπόδια και τις ελλείψεις προσφέρουν τον καλύτερό τους εαυτό. Δεν αρκούν όμως αυτά, γιατί οι υπηρεσίες υγείας είναι συνδυασμός επιστημονικής επάρκειας, διοικητικής μέριμνας, υπηρεσιακής οργάνωσης και πληρότητας υποδομών.
Αποτελεί πραγματική όαση στα υγειονομικά δεδομένα της περιοχής μας η τοποθέτηση στο τιμόνι της διοίκησης του ιδρύματος τής κ. Μαρίας Καρρά. Γιατρός η ίδια αλλά και βουλευτής για ένα σύντομο χρονικό διάστημα στην περιφέρεια της Α Αθηνών αποδεικνύει καθημερινά ότι διαθέτει την ισορροπία της επιστημονικής επάρκειας και του πολιτικού ενστίκτου για να αντεπεξέλθει κάτω από δύσκολες συνθήκες.
Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει τα ζητήματα του Νοσοκομείου κάθε άλλο παρά ελληνική γραφειοκρατία θυμίζει. Οι πολιτικές παρεμβάσεις ήδη επιφέρουν τα πρώτα αποτελέσματα, αλλά και ο τρόπος που αντιμετωπίζει από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο ζήτημα αποδεικνύει ότι πρόκειται για άτομο με την αναγκαία θέληση και τις κατάλληλες γνώσεις. Πραγματικά, με την ίδια στη διοίκηση του Νοσοκομείου, μπορούμε να ελπίζουμε στο άμεσο μέλλον σε καλύτερες υπηρεσίες στο Βόλο και τη Μαγνησία.
Ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι, ανεβάζοντας το επίπεδο και να μην παρασυρθεί προς τα κάτω από τα δεδομένα των τελευταίων δεκαετιών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου