ΤΟΠΙΚΑ

Δύο άλογα εγκλωβίστηκαν στον Περιφερειακό!

δύο-άλογα-εγκλωβίστηκαν-στον-περιφερ-851206

Επικίνδυνη βόλτα στον Περιφερειακό από δύο άλογα που βρέθηκαν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο μακριά από το αφεντικό τους.
Κίνδυνος για τη ζωή των ίδιων των ζώων αλλά και για την πρόκληση ατυχήματος δημιούργησε η ανέμελη περπατησιά τους κατά μήκος του Περιφερειακού.
Τη φροντίδα τους ανέλαβαν άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, που έσπευσαν άμεσα όταν ενημερώθηκαν γύρω στις 5 το απόγευμα από διερχόμενους οδηγούς για τα δύο άλογα που κινούνταν στον Περιφερειακό του Βόλου και πλησίαζαν στην Ιωλκού, δρόμο με αυξημένη κυκλοφορία.
Πυροσβέστες έτρεξαν στο σημείο και απομάκρυναν τα δύο άλογα, τα οποία πιθανότατα έφυγαν από το χώρο του ιδιοκτήτη τους. Τα οδήγησαν σε παρκάκι της περιοχής Καραγάτς. Τα φρόντισαν, τους έδωσαν νερό και τα έδεσαν κάτω από δέντρα. Για το ένα μάλιστα δεν υπήρχε άλλο σκοινί για να το κρατήσουν δεμένο και χρειάστηκε να καταστρέψουν μέρος της μάνικας του πυροσβεστικού οχήματος, ώστε να το κρατήσουν μακριά από το δρόμο, αποτρέποντας κάθε κίνδυνο για τη ζωή του, αλλά και πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος.
Την ίδια ώρα, ενώ πυροσβέστες φρόντιζαν τα δύο άλογα, συνάδελφοί τους μαζί με ένα περιπολικό της αστυνομίας γύρισαν την περιοχή σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη τους.
Δεν κατέστη όμως δυνατόν να βρουν από πού έφυγαν. Το αφεντικό τους, αν δεν τα έχει εντοπίσει ακόμη, μπορεί να απευθυνθεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για να ενημερωθεί ακριβώς για το σημείο όπου βρίσκονται.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου