ΤΟΠΙΚΑ

Εκδηλώσεις για τη γυναίκα

εκδηλώσεις-για-τη-γυναίκα-651854

Διήμερες εκδηλώσεις αφιερωμένες στην υγεία διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών Σκιάθου, το Σάββατο 28 και την Κυριακή 1η Μαρτίου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας. Επίκεντρο των παραπάνω εκδηλώσεων είναι σεμινάριο με τον Δρ. Κωνσταντίνο Μουρούτη, Νευροεπιστήμονα, Φυσίατρο, διευθυντή του Ινστιτούτου Νέας Ζωής, Διδάκτορα Προληπτικής Υγείας και Νευροεπιστημών.

Ο ομιλητής θα αναπτύξει τα εξής θέματα: Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, 19.00, στον Avanti Radio 98,3, «Να φαίνεστε και να είστε καλά», είσοδος 3 ευρώ. Την Κυριακή 1 Μαρτίου, 18.00, «Τρώγοντας για την υγεία ή «τρώγοντας» τη ζωή μας» στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου-Λυκείου Σκιάθου.

Πολίτες εν γνώσει

Παρουσίαση του βιβλίου του Χάρη Παπασάββα με τίτλο «Ωδή στη Γυναίκα» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Μαρτίου στις 7.00 μ.μ. στην αίθουσα διαλέξεων του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας με παράλληλη αναφορά στο ρόλο της γυναίκας στη ζωή. Η εκδήλωση εντάσσεται στην παγκόσμια μέρα της γυναίκας και διοργανώνεται από τις Εκδόσεις Οστρια και τους Πολίτες εν γνώσει.

Η παρουσίαση θα γίνει από την Νένα Ζήση – Πολιτισμιολόγο με Master Κοινωνικής Ανθρωπολογίας. Συμμετέχει η Ευρυδίκη Ρομφαία – Βεργή φιλόλογος. Απαγγελία: Μαίρη Μυλωνά εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής, Σόφη Μαρκογιαννοπούλου μουσικός. Μουσική επιμέλεια και μελοποίηση ποιημάτων – Κασσιανή Αμυγδαλίτση – Διβάνη, καθηγήτρια μουσικής υπεύθυνη του «Μελικόν Τόξο». Συμμετέχει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χορού «Ευ Εν Χορώ Ζήν»- Τέλης Κατσιούλας. Συντονίζει η Ελενα Νταβλαμάνου, εκπαιδευτικός – συγγραφέας. Την παρουσίαση θα τιμήσει ο ίδιος ο ποιητής και η είσοδος είναι ελεύθερη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου