ΤΟΠΙΚΑ

Νέα αναβολή…

νέα-αναβολή-851206

Νέα αναβολή στην άφιξη Γιδόπουλου στη Νέα Ιωνία και οι εξελίξεις παίρνουν νέα παράταση… Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη δεν θα μπορέσει τελικά να έρθει σήμερα στη Μαγνησία για να αρχίσει να κλείνει τις εκκρεμότητες που υπάρχουν ενόψει της νέας σεζόν. Οι ποδοσφαιριστές και ο Βέλικο Ντόβενταν συνεχίζουν τις προπονήσεις και τον περιμένουν, ωστόσο φαίνεται πως αύριο Παρασκευή θα γίνει και η λήξη της ποδοσφαιρικής χρονιάς.
Ο Βέλικο Ντόβενταν λόγω ενός προσωπικού κωλύματος δεν μπόρεσε να βρίσκεται στην προχθεσινή προπόνηση και το γεγονός αυτό προκάλεσε σχόλια και σενάρια, αλλά από την ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και θα περιμένει να ξαναμιλήσει με το Στράτο Γιδόπουλο για τη συνέχεια της συνεργασίας τους. Ο Σέρβος τεχνικός και 15 παίκτες περιμένουν τον έμπειρο παράγοντα να έρθει στη Νέα Ιωνία τις επόμενες ημέρες. Μεταξύ αυτών είναι και κάποιοι που θεωρούνται ήδη παρελθόν, αλλά μέχρι να λύσουν τα συμβόλαιά τους ή να υπάρξει το επίσημο της υπόθεσης είναι υποχρεωμένοι να γυμνάζονται με την ομάδα. Ηδη έχουν αποχωρήσει για την πατρίδα τους οι Μπένγκουα και Νάνι, το ραντεβού των οποίων με το Στράτο Γιδόπουλο δεν έγινε τελικά χθες…
Οι ποδοσφαιριστές που συνεχίζουν τις προπονήσεις και περιμένουν το Στράτο Γιδόπουλο είτε για να λύσουν τα συμβόλαιά τους είτε για να συζητήσουν το ενδεχόμενο παραμονής τους στη Νέα Ιωνία είναι οι: Σωτρίνης, Τσερέπι, Κρούτι, Γουνελάς, Κανελλόπουλος, Μωυσίδης, Λιάρος, Χουστουλάκης, Καντιμοίρης, Αστράουσκας, Τάσσος, Κωνσταντινίδης, Καριώτης, Σβανιάς και Γεωργιάδης.
Σε περίπτωση που δεν έρθει όμως ο έμπειρος παράγοντας ούτε αύριο στη Νέα Ιωνία κανείς δεν ξέρει αν θα συνεχίσουν να τον περιμένουν, καθώς αρκετοί από αυτούς έχουν προτάσεις από άλλες ομάδες για να συνεχίσουν την καριέρα τους. Το σίγουρο είναι ότι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο στη Νίκη. Τα συμβόλαια 17 παικτών λήγουν, οι δανεικοί Μάγγος, Ν. Στάμος, Χ. Στάμος και Χατζηλιάδης επέστρεψαν στις ομάδες τους, ενώ αυτοί που συνεχίζουν να έχουν συμβόλαιο με την ομάδα είναι ελάχιστοι… Ο Στράτος Γιδόπουλος δεν έχει προβεί σε τελικές συμφωνίες με κανέναν από τους παίκτες του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού με αποτέλεσμα να βρίσκονται όλα στον αέρα. Το μόνο που διέρρευσε από την ΠΑΕ και δεν έχει επισημοποιηθεί είναι ότι αποτελούν παρελθόν οι Κωνσταντινίδης, Κρούτι, Τσερέπι, Κανελλόπουλος, Μπονβίν, Μακράκης, Πανακούλιας και Ριβελίνο, χωρίς να υπάρχει όμως επίσημη ανακοίνωση. Παράλληλα ο Γιδόπουλος έχει πει πως στις προθέσεις του είναι να κρατήσει τους Μπένγκουα, Νάνι και Αστράουσκας από τους κοινοτικούς, καθώς και άλλους δέκα Ελληνες, ώστε να μείνει ένας βασικός κορμός 13 παικτών. Ο χρόνος όμως περνάει και γεγονός είναι ότι οι παίκτες δεν μπορούν να περιμένουν για πολύ ακόμα για να αποφασίσουν για την καριέρα τους. Ετσι αρκετοί από αυτούς αναμένεται να περιμένουν μέχρι το τέλος του μήνα και στη συνέχεια θα αναζητήσουν αλλού την επόμενη ποδοσφαιρική τους στέγη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου