ΤΟΠΙΚΑ

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο των Περιπτερούχων Μαγνησίας

νέο-διοικητικό-συμβούλιο-των-περιπτε-659399

Σε Σώμα συγκροτήθηκε, χθές Τετάρτη, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών Μαγνησίας μετά από πρόσκληση του πλειοψηφούντος συμβούλου Βασίλη Τόπα.

Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου αναδείχτηκε εκ νέου ο Βασίλης Τόπας, ενώ α’ αντιπρόεδρος ο Δημήτρης Παπαθεοδώρου, β’ αντιπρόεδρος ο Παναγιώτης Σπανός, γενική γραμματέας η Ευαγγελή Ρητά – Κόγια, αναπληρώτρια γραμματέας η Ειρήνη Γκάλιου, ταμίας η Μαργαρίτα Κόντου, αναπληρωτής ταμίας ο Χρήστος Λελεντζής και μέλη οι Ιορδάνης Ναρλής και Θεόδωρος Λιάγκος.

Στην Ελεγκτική Επιτροπή πρόεδρος αναδείχτηκε η Φωτεινή Παπαθανασίου και μέλη οι Νικόλαος Τριανταφύλλου και Ηλίας Δελλής, ενώ αντιπρόσωποι στην ΟΕΒΕΜ ορίστηκαν οι Βασίλης Τόπας, Ευαγγελή Ρητά – Κόγια, Φωτεινή Παπαθανασίου, Δημήτρης Παπαθεοδώρου και Μαργαρίτα Κόντου.

Αντιπρόσωποι ΟΠΚΕ ορίστηκαν οι Βασίλης Τόπας, Ευαγγελή – Ρητά Κόγια, Φωτεινή Παπαθανασίου, Παναγιώτης Σπανός και Μαργαρίτα Κόντου.

Σε Σώμα συγκροτήθηκε και η Σωματειακή Επιτροπή Βορείων Σποράδων. Πρόεδρος αναδείχτηκε ο κ. Εμμανουήλ Ξύδης, γενικός γραμματέας ο Δημήτρης Αντωνίτσας, ταμίας ο Νικόλαος Ασιλάνης, αναπληρώτρια γραμματέας η Ελένη Μησιχρόνη, αναπληρώτρια ταμίας η Γεωργία Κόναρη και μέλη οι Μαρία Καβούρη και Ευάγγελος Βεργίνης.

Η νέα Διοίκηση της Ενωσης με ανακοίνωσή της ευχαριστεί τους περιπτερούχους καπνοπώλες για τη συμμετοχή τους στις διαδικασίες των εκλογών της Ενωσης Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου